13 september 2013

Skandalmisse – fel Sverker i TV4-morgon

LARVIG Här sitter Katt-Sverker och larvar sig i tv-studion. Hade det varit jag, så hade det blivit bildmässig och bra television.

Jag vill på det kraftigaste dementera att jag skulle vara släkt, eller ens vän, med den Sverker som figurerade i TV4 igår.
Det känns också bedrövligt att döpa en ful katt till Sverker, bara för att rida på mitt kändisskap.


Jag fick ett anonymt tips från en av mina många vänner (=Per B.), om att det skulle dyka upp en katt på TV. Katten ifråga kallas för Sverker. En del gör vad som helst för att få vara med i TV.
Naturligtvis skulle det ha varit jag, som hade figurerat i rutan. Jag är manlig, stilig och utstrålar kraft. Katt-Sverker kunde i bästa fall bedömas som gullig. Sverker och gullig. Du hör själv hur illa det låter. Uppenbarligen tänker inte TV4 alls på sina tittarsiffror. Vem vill titta på en röd katt som går omkring på ett bord?
Dessbättre åkte Katt-Sverker på en spruta i nacken. Det var rätt åt honom!

Hej så länge
Sverker

Leg. förbigången

ROLIGT Här åker Katt-Sverker på en spruta i nacken. Så kan det gå när man larvar sig i TV, när man inte är den riktige Sverker. Hoppas det gjorde ont.

ÄKTA Detta är den enda äkta Sverker som finns. Det är den Sverkern som skulle ha varit med i TV. Hur kan TV4 få för sig att släpa dit en röd katt?

2 kommentarer:

  1. Tänk att du slapp att få en spruta i nacken i alla fall!

    SvaraRadera