14 september 2013

Jag vidareutvecklade min resursfamiljs nya bil

SKÄLLER Här har min resursfamilj gått och kostat på sig en alldeles ny bil. En säkert alldeles för dyr Volvo. Jag skäller på att denna bil, saknar det alldeles självklara som ska finnas i en bil. Jag fixade det åt dem.

Igår var jag och husse på en provtur med min resursfamiljs alldeles nya bil. Lite begagnad var den ju, eftersom den redan hade gått uppåt 50 km. Det sorgliga med Volvo är att de saknar elementär utrustning när de levereras. Det första man får göra som ägare är att fixa det. Jag hjälpte till gratis.

Jag förstår att resursmatte kom hem till mig och bjöd husse och mig på en provtur till Boxholm. Han hade väl förstås upptäckt att deras nya, fina och säkert dyra Volvo hade levererats till dem alldeles tom på hundhår. Som tur var, så kunde jag råda bot på denna brist i utrustningen. Jag tog genast mitt utrymme längst bak i besittning. Där kunde jag dela med mig av mina sjusärledes vackra hårstrån. Eftersom bilen var ny och helt saknade nödvändig utrustning, var jag extra generös.

I Boxholm gick vi på ett fik. Jag fick inget vatten, som jag alltid får i Frankrike, men jag fick smaka på resursmattes kaka. Husse drällde som vanligt, så det blev lite där också.
Sen undrar jag om resursmatte är dum eller modig. Hon lät nämligen husse köra hennes nya bil hem till mitt hus. Nu har bilen gått över 10 mil.

Hej så länge
Sverker

Leg. bilutrustare

SPEED Här kommer resursmatte i full fart i nya bilen på min väg. Det var tur att jag höll mig vid sidan av vägen. Svarta bilar är väldigt bra, för då kan man se att man kört på en grusväg.

MALLIG Jag tycker nog att resursmatte ser lite mallig ut när hon rattar den nya Volvon. Husse får inte köpa Volvo för försäljarna där, därför är nog resursmatte lite extra stolt.

RACING Att här går det undan. Det gäller att prova vad den nya bilen går för. Över 200 km/t! Tänk vad man kan få en bil att gå fort i Photoshop…

TREVLIGT Mitt rum i min resursfamiljs nya bil måste jag säga är ganska trevligt. Ordentligt med plats och utsikten är bra. Bättre än i min bil.

SMASKENS Smaka, smaka liten kaka. Det var precis vad jag gjorde på fiket i Boxholm. Husse fullständigt vräkte i sig sin kaka, men resursmatte hade vett att dela med sig till Sverker.

STOLLEPROV Att sätta husse bakom ratten på en alldeles ny fin bil, är väl ett exempel på ett riktigt stolleprov. Husse blev förstås mallig, eftersom han inte får köpa en Volvo, så det var hans stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar