11 september 2013

Nu kan vi äntligen hälsa hösten välkommen

SVÅRNAVIGERAT Hade jag varit ett flygplan, hade jag säkert fått landningsförbud. Nu är jag ju redan på marken, men det krävs en känslig nos för att hitta rätt i dimman. Hittar du mig på bilden?

Idag på morgonen upptäckte jag det. Hösten är här! Den förrädiska sommartemperaturen vi hade förra veckan har ju lurat oss.
Men så idag. Dimma, gula löv och lite småruggigt.


Men morgonpromenad måste man ta. Annars kan man nämligen inte få någon frukost. Dimman var så tät, så det hade varit svårt för husse att hitta utan mig.
Husse släpade med sig sin onödigt dyra kamera, fastän solen inte sken. Så än en gång får jag be om ursäkt för bilderna. Jag syns ju knappt i dimman.
Vi får hoppas att det blir sol snart, så jag och lystern i min päls kommer bättre till sin rätt.

Hej så länge
Sverker

Leg. navigerare

GULA Löven börjar bli gula. Då vet man att det är höst. Just det här lövet är ett storlöv. Det suddiga lite mörkare på vägen är jag. Totalt misslyckat foto, signerat min husse.

GULA Ännu ett gult löv. Just detta löv är ett trasigt löv. Tydligen finns det en spindel som tycker att det är kul att dra lite trådar här och där. Spindeln verkar knappas ha följt en byggnadsplan.

RÖDA Detta är typiska rödlöv, mellanstora. Tidigare i år var de gröna, men nu har de följt den senaste opinionsundersökningen och gått över i rött. Dessa löv kännetecknas av att de samlar på vattendroppar.

2 kommentarer:

  1. quite lovely except that it means winter is no fr behind. We had very hot summer temperatures earlier this week and by early next week, we are told there will be frost! It all changes too quickly.

    SvaraRadera
    Svar
    1. winter is not far behind - that is what I meant!

      Radera