4 augusti 2013

Tranås hade en alldeles egen Pridemarsch

ROLIGT När jag tittar på bilder från marschen i Stockholms Pride, så ser ju det väldigt kul ut. Så varför inte ordna en marsch här hemma, tänkte jag?

Att Stockholm jämt försöker vara ensamma om allt. Detta kan jag ju inte bara tolerera. Även Tranås, särskilt då Hätte, behöver en egen Pridemarsch.

Jag passade på att marschera idag, minsann. Jag hade just kommit ut. Att marschera inomhus är ju lite löjligt, om jag får framföra min åsikt.
Eftersom jag är smartast, tuffast och vackrast, har jag all anledning att vara stolt. Därför tycker jag att en pridemarsch skulle vara på sin plats för mig.
Nu blev väl kanske inte uppslutningen som jag tänkt mig. Fast jag kan förstå, att om jag är med, så är det svårt för andra att känna sig stolta och deltaga i en stolthetsmarsch.

Hej så länge
Sverker

Leg. marscherare

ENSAM Att vara på toppen, kan ibland kännas ensamt. Inte bara kännas, utan också vara ensam. Ingen tordes gå tillsammans och jämföras med mig. Den jämförelsen är få som klarar.

PRIDE Jag har all anledning i världen att känna mig stolt. Titta bara på bilden, som togs under marschen, så förstår du. Sällan, eller aldrig, har du sett något stiligare!

8 kommentarer:

 1. Ursnygg och riktigt manlig!Tur att inte husse stod bredvid och förstörde bilden - eller vad säger Du/E-beth

  SvaraRadera
 2. STILIG är ordet!!!Hälsar Siri(Västgötatös)

  SvaraRadera
 3. Hade du ingen sån där flagga?

  SvaraRadera
 4. Man måste vara 2 bögar för att gå i en pridfestival.Min hund Elliot kan vara med nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja det gick bra att gå ensam. Fast Elliot är välkommen när som helst – parad eller inte.

   Radera