20 juni 2013

Sveriges avlyssnings- och spioncentrum i Tranås

ÖVERVAKNINGSKAMERA På denna bild, tagen idag av en hemlig övervakningskamera, kan man tydligt se att ett telefonsamtal avlyssnas. Om du tycker att avlyssnaren, som låtsas som ingenting, skulle vara lik mig mig, så kan jag neka, bekräfta eller inte bekräfta det. Dessutom är jag, som kanske inte är jag, svår att se där jag, eller inte jag, ligger på golvet.

President Obama har tillsammans med sina spioner avlyssnat hela världen. I London nöjde de sig de hemlighetsfulla med att avlyssna utländska statschefer på hemmaplan. Vad du kanske inte vet är att Sverige är fullt med hemliga agenter. En av dessa finns i Tranås

Naturligtvis är den hemlige agenten i Tranås hemlig. Därför är alla likheter med mig på bilderna en ren tillfällighet som kan ses som en tanke.
Anledningen till att en av landets viktigaste och hemligaste centrum för spionage har förlagts till Tranås är att stan är känt som Sveriges terroristcentrum. Det var här som Sveriges självmordsbombare växte upp. SÄPO har även hittat en bild, som inte säger så lite. På bilden finns både Usama och en ”X”. Det är den senare, herr ”X”, som Tranåsagenten är satt att övervaka, avlyssna, se vilka som kontaktar honom o.s.v.
Jag kan inte avslöja något, då allt är hemligt. Dessutom kanske jag inget vet.
Inte ens namnet på ”X” (=husse), kommer någonsin att avslöjas.

Hej så länge
Sverker

Leg. agent 001 med rätt att skälla

VÄGSPANING Trafiken på vägen som går förbi X’s hus övervakas noga. Till exempel åt höger.

VÄGSPANING Trafiken på vägen som går förbi X’s hus övervakas noga. Till exempel åt vänster.

AVSLÖJANDE Efter att SÄPO hade lagt vantarna på den här bilden med hjälp av sin signalspaning, blev ”X” (till höger) ständigt övervakad. Naturligtvis valde man ut Sveriges skickligaste agent (001).

FLYGSPANING Till och med överflygande flygplan övervakas. Det finns många sätt för terrorister att meddela sig med de sina (”X”).

3 kommentarer:

 1. Matte skrattade högt åt bilden med Usama och X! Hon är pinsam, men som tur var var det ingen mer än jag ock O som hörde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju X (=husse) inte känd, men man kan ju förstå bevakningen.

   Radera
 2. Kanske borde jag flytta till Tranås. Skulle kännas tryggt med en så skicklig spanare i närheten.

  SvaraRadera