22 juni 2013

Min midsommarafton i bilder

BEGYNNELSEN Så här började min midsommarafton. Med en soluppgång. Jag trodde husse ville se den, så jag väckte honom i god tid. Han hade ju sin telefon till hands, så det var bara att gå ut på balkongen och knäppa.

Det är midsommardagen idag. Det är en trött dag. Därför får du bara se lite bilder, för att få en liten uppfattning om vad jag pysslade med.

Hej så länge
Sverker

Leg. trött

AVUNDSJUKA Denna Instagrambild hoppades husse att hans vänner skulle bli avundsjuka när de såg. Husse anser att blommor och vatten är tjusigare än betonghöghus. Jag tycker att det räcker om min Agnes blev avundsjuk, eftersom hon inte är här. Hon hade arbete som ursäkt för att inte komma.

LARVIGT Här var det små grodor och musikanter från Skaraborg. Husse och jag kunde bara titta, då hundar diskrimineras på Hätteudde. Vi får inte vara med. Det är det som gör det hela så larvigt. Dessutom känner jag mig kränkt.


STÅNDSMÄSSIGT Vi åkte sedan till AMS och Kurre för att fira midsommar. De bor i det här huset, men de har ingen sjö. Min resursfamilj var där också.

PLACERING Alla hade placeringskort vid bordet utom jag. Jag hade mitt placeringskort på golvet, vilket ju passar bättre. Men varför bara en (1) köttbulle?

MAT Det fanns massor med mat, vilket gör det ännu mera obegripligt att jag bara fick en köttbulle. (Fast jag fick flera om sanningen ska fram. Jag tycker dock att det är trevligare om du tycker synd om mig.)

TIPSPROMENAD Vi gick en tipspromenad också. Rena katastrofen. Bara 11 rätt, vilket var husses fel. Dessutom skrev han mitt namn på kupongen, så det var jag som fick skämmas.

TÅRTA Bara någon annan tar jordgubbarna, så ska nog jag kunna sätta i mig den här tårtan, tänkte jag. Men oj vad jag tänkte fel. Jag fick inget mer än slicka av husses fingrar när han i vanlig ordning hade kladdat ner sig.

HEMMA När husse och jag kom hem, var det som allra mörkast. Mer natt än så här blir det inte just nu hemma hos mig. Husse fångade det hela med sin telefon för att släkten i USA och vännerna i Frankrike ska bli avundsjuka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar