24 mars 2013

På väg till årets våffelfest

BRÅTTOM Klart det vattnas i munnen, när jag vet att det är våfflor på gång. Dessvärre når jag inte handtaget själv, så husse kunde skynda sig lite så inte våfflorna förstörs.

Idag inföll stora våffeldagen för mig. Egentligen infaller den i morgon, men ju förr desto bättre.
– Vill du komma och äta våfflor hos oss i morgon, frågade min resursmatte mig igår. Klart jag ville. Dessutom fick jag ta med mig husse, så jag fick skjuts.


Redan innan jag blev insläppt stod jag på förstubron och slickade mig om munnen. Det här skulle bli gott!
Nu fick jag inte våffla med en gång. Nej först satt alla , utom en hungrig västgötaspets, och åt röd fisk som Calle, resursmattes bror du vet, hade fångat. Den var säkert mycket god, men jag kan tyvärr inte uttala mig i frågan.
Sedan började resursmatte med våfflorna. Det luktade himmelskt. Den första omgången fick jag inte smaka på, men jag fick lukta.
Omgång två blev det äntligen utdelning för min del. Först fick jag en liten smakbit. Sedan… Ja, sedan fick jag inget mer. Lite besviken blev jag. De andra fick mycket, mycket, mycket mer.
Men sedan inträffade något lustigt. Jag fick fördiska resurshusses tallrik. Det har inte hänt innan.
Så gick resursmatte och jag på en promenad. När vi kom tillbaka var husse inte där. Vad är det som är på gång?

Hej så länge
Sverker

Leg. badbildsförmedlare

GRÄDDAS Det gäller att vara uppmärksam när resursmatte gräddar våfflor. Dels är det ju jag som ska ha dem och dessutom kan de med lite tur trilla på golvet.

OK Det här visade sig bara vara resursmatte som behövde bekräftelse från en expert (=Sverker) att färgen var rätt och att våfflorna doftade som de skulle. Allt var perfekt.

SMAKPROV Först fick jag ett smakprov, innan jag kunde dra igång med stora våffelfesten. Dessvärre visade det sig att just ett smakprov var det enda som jag fick. Jag får väl vara hungrig idag också. Men bättre något än inget.

FÖRDISK Tror du jag blev förvånad när jag fick fördiska resurshusses tallrik? Ja, det blev jag verkligen. Dessutom med en extra gräddklick. Äntligen har min resursfamilj börjat fatt fördelarna med fördisk. Skulle det vara så svårt, eller?

6 kommentarer:

 1. Sverker, Bebbe DOES spoil you!

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt att husse var puts väck när du kom tillbaka, Sverker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det? Är han på väg mot Seattle igen, så han kan tappa sitt nya pass. Men han har inte packat. Jag begriper inget.

   Radera
 3. Nu gör Du oss nyfikna. Vi, d v s dina beundrare/beundrarinnor, vill gärna även ha koll på husses väl och ve. Han har kanske träffat någon beundrarinna han också och är påhembesök/E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en möjlighet kanske. Men vi som känner husse vet att det finns med största säkerhet ingen hona som är så dum. Vem skulle vilja ha husse? Jo, det ska jag säga dig: INGEN.

   Radera