14 december 2012

Ska jag behöva riskera detta?

OROANDE Här blev de tagna på bar gärning. Min resurshusse i samma säng som den bjäbbiga hunden Archie. Det är oroande att få sådana bilder presenterade för sig.

Jag fick några bilder på min mail. Inga roliga bilder. Ser du vilka det är? Det är Archie och min resurshusse som ligger i min och resurshusses säng. Ska jag nu riskera att få dela säng med en trasselsudd? Räcker det inte med en katt?

Jag hade tänkt mig att jul och nyår skulle bli en välbehövlig semester för mig. Ingen katt som springer omkring och larvar sig vart jag än går. God mat utan konkurrens från någon annan. Och så dyker dessa bilder upp.
Jag får sätta min tillit på att det är gamla bilder som sensationspressen har letat upp. Det har ju blivit populärt att gräva fram gamla otrohetsaffärer.
Men det säger jag: dyker trasselsudden Archie upp i min säng, så vet jag en liten löjlig hund som hamnar på golvet fortare än kvickt.
Det är min resurshusse och min resursmatte. Archie får hitta några egna och inte stjäla från andra.
Hej så länge
Sverker

Leg. resursfamiljsägare

MALLIG Ser du vad Archie ser mallig ut? Typiskt för sådana som inte har något att se malliga ut för. Jag ser aldrig mallig ut, även om jag har all anledning i världen att göra det. Hoppas detta bara var ett beklagligt misstag för länge sedan.

LÖJLIG Det säger jag: hellre delar jag säng med en ful franska katta, än att sova tillsammans med en löjlig trasselsudd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar