10 december 2012

Bättre än en Nobelmiddag i Blå hallen

KORV Finns det någon bättre mat än korv? Svaret på den frågan är NEJ! Det finns lika bra, till exempel köttbullar. Men igår var det korv jag fick av resursmatte, Korven var extragod, för det var resurshusse som hade grillat den.

Även detta år blev jag förbigången när det gäller Nobelpris. Jag var genom min blogg den självklara kandidaten till litteraturpriset. Fredspriset skulle jag också ha haft, eftersom jag har behandlat Lucy, den franska kattan, på ett vänligt och överseende sätt.
Så i år beslöt jag mig för att bojkotta Nobelmiddagen, för att straffa kungen och prisbestämmarna. Förra årets Nobelmiddag kan du skåda här.


Men du ska inte tro att jag blev utan festmat för den skull. Inte alls. Tvärtom så tjuvstartade jag redan igår. Då tog jag med mig husse till min resursfamilj där jag trakterades (=matades med) färska Lucybullar. (Fast jag tyckte inte de var lika Lucy.)
Därefter drog resursmatte och jag upp till scouternas tomtevandring. Där fanns redan resurshusse, som stod och grillade korv till mig.
Summan av kardemumman är att jag fick bättre mat och framför allt tidigare än de som snart sitter och slevar i sig nobelmaten.
Hej så länge
Sverker

Leg. hemmafestare
PS Det kommer mer om baket och tomtevandringen. DS

GRILLMÄSTAREN Det var min resurshusse som skötte om så korvarna blev extragoda. Jag kan intyga att det var de, för jag fick faktiskt smaka. Där kan kockarna som gör maten till nobelpristagarna slänga sig i väggen. Det blir nog ingen grillad korv där, skulle jag tro.

SNABBMAT All mat skall ätas snabbt. Så även Lucybullar. Kameran hänger inte med mig när jag äter av resursmattes goda bullar.

4 kommentarer:

  1. Lucybullar? Vad är de gjorda av? Kattpäls?

    SvaraRadera
  2. Katter går bra att äta och är väldigt goda! I alla fall Lussekatter, fick vi erfara i söndags när matte bakade.
    Lucybullar låter suspekt!
    / Wi o Lu

    SvaraRadera