12 december 2012

Nu rustar min resursfamilj för min vistelse

STAKET Det yttersta försvaret på min resursfamiljs hus är ett högt staket. Det följes direkt av en försvarsvall, som är hart när omöjlig att forcera – om man inte vill bli smutsig om tassarna.

Min resursfamilj har fullt upp med att förbereda min vistelse där. Det första de måste tänka på är att skydda ovälkomna besökare från mig. Mitt skall kan nämligen orsaka hörselskador. Jag har blivit lite döv själv, faktiskt, av allt skällande.

Innanför staketet håller de på att gräva en vallgrav. Den ska antagligen fyllas med vatten, annars är det ju ingen vallgrav.
Dessa åtgärder bör sammantaget hålla ovälkomna besökare på visst avstånd.
Inne i huset pågår också förberedelserna för fullt. Min resursmatte har bakat massor med lussekatter (lussekatter heter det, inte Lucykatter, som du trodde) som jag ska äta upp. Troligtvis. Vem skulle annars äta dem?
Nu hoppas jag bara att resursmatte kompletterar med Kalvfärsbullar à la Sverker, skinka, korv och mer korv. Även lite leverpastej slinker nog ner i min alldeles för tunna mage.
I morgon är dagen då min resursfamilj ska få den stora glädjen att ha mig. Jag ska vara där i nästan en hel månad. Tänk vilken tur de har och vilken otur Lucy och husse har.
Hej så länge
Sverker

Leg. gäst
PS Jag vet att det är 12.12.12 idag, men jag ska INTE gifta mig med Lucy. DS

VALLGRAV Innanför vallen i direkt anslutning mot huset ligger vallgraven. Den är inte riktigt färdig än, eftersom den ska fyllas med vatten, krokodiler och pirayor.

BULLAR Ja, det är det här jag ska klara mig på i en hel månad. Om det skulle ta slut, så kan resursmatte säkert baka mera. Hoppas det blir lika många köttbullar och lika många korvar. Jag behöver äta upp mig.

5 kommentarer:

 1. Jag kommer att ha svår abstinens om jag inte får läsa din blogg varje dag... :,-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ska komma så ofta som möjligt, men kanske lite oregelbundet. Eventuellt kan Lucy få hjälpa till lite också.

   Radera
  2. Vilken tur, en dag utan din blogg är ingen bra dag./E-beth

   Radera
 2. Det var storsint av dig, Sverker, att låta kattan hjälpa till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet. Jag är ju inte bara ståtlig, manlig och smart, jag är storsint mot de små, fula och dumma också. Till exempel Lucy.

   Radera