11 december 2012

Det finns ingen tomte – eller …

BLUFF Det här var ingen riktig tomte. Det kände jag direkt på lukten. Fast han var ju dekorativ där han stod i snön och han hade säkert skrämt Lucy.

Tomten är en bluff. Det har jag alltid vidhållit. I söndags var jag på en tomtepromenad i hembygdsparken. Det var scouterna som hade ordnat den. Några större förväntningar att träffa tomten, och då menar jag TOMTEN, hade jag inte. Eftersom han inte finns, så kan jag ju knappast träffa honom.

Jag gick med resursmatte, så jag var kopplad hela tiden. Tyvärr. Det fanns ett pepparkakshus som hade behövts ansas lite. Eller mycket beroende på smak.
Jag träffade flera tomtar under min promenad, men den sista. Jag undrar …
Hej så länge
Sverker

Leg. tomtespanare

OTUR Ett helt litet tomtehemman i modell. Tyvärr hade jag väldig otur här. Huset var ett pepparkakshus och sådana bör ätas upp. Det minns jag sedan förra året. Så varför hade jag koppel? Synnerligen onödigt och hämmande.

NJA Helt plötsligt kom det två tomtar och gick i mörkret. Jag vet ju inte hur stor den riktiga tomten (han som inte finns) är, så det var bäst om jag var snäll här.

KANSKE Mitt i den mörka skogen satt denna figur. Han visste vad jag hette, fast jag inte kände honom. Var detta den riktiga … Tanken svindlade. Bäst att jag visar mig från min bästa sida, tänkte jag och böjde ödmjukt huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar