13 december 2012

Idag är det Lucia hela dagen

STÄMNINGSFULLT Finare än så här blir det nog inte – om inte min Agnes är hemma förstås.

Förra året hade jag en julpysselskola. Eftersom inte min Agnes kom och sjöng för husse och mig på morgonen, fick jag göra en egen Lucia. Hon kunde tyvärr inte sjunga.

Varför sjöng då inte min Agnes för mig, undrar du kanske? Jo hon var i Toulouse med sin franska katta Lucy. Det skulle inte förvåna mig om Lucy väcktes av skönsång och kaffe på sängen.
I år har min Agnes rymt iväg till Uppsala, så det blev allt för mig att plocka fram Lucian igen. Om du också tycker att den är väldigt fin, så finns det bruksanvisning hur man gör här.
Fast det hade varit finare om min Agnes hade varit hemma!
Hej så länge
Sverker

Leg. Luciafirare

SKÖNHET Detta är kanske den stiligaste staty som har skapats. Det bästa är att du kan göra dig en egen! Det är bara att följa min enkla beskrivning.

4 kommentarer:

 1. Luciastatyn ser faktiskt ut att ha botox och silicon både här och där, för att inte tala om tandgarnityret! Men visst är hon vacker! Hjulängeln vi minns var också vacker! /Wi o Lu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en Lucia helt i tidens tecken. Man måste vara up to date.

   Radera
 2. Astrid came to our office today with Lucia rolls and sang for us, She also visited several other offices in our building but on we got three verses of Santa Lucia - the others got only one.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry I couldn't be there. I need Lucia rolls.

   Radera