5 december 2012

Kassa foton avslöjar min lata husse

BEVISET Du kanske inte tror att jag törs gå ut när det är mörkt, men det är precis vad jag törs. Agnes är rädd när det är mörkt, så jag brukar följa med henne som skyddshund.

Idag har det inte hänt så mycket. Inte ens en tidning har vi fått. Men trots att det har kommit lite snö var jag ute och motionerade husse idag på morgonen. Det var fortfarande mörkt, vilket du kan se på bilderna.

På grund av händelselösheten, så nöjer jag mig idag att låta husse skämmas lite. Det kan han gott ha, så lat som han är. Jag har valt ut ett par fina morgonbilder, som passar bra till det syftet. Mörkret är ju lite ursäktande, det ser värre ut i dagsljus.
Jag kan också berätta att Lucy vågade sig ut idag. Ungefär 4,8 meter hann hon, innan hon rusade tillbaka in i stugvärmen. Så löjlig är den katten.
Hej så länge
Sverker

Leg. mörkervandrare

SKÄMMAS 1 Tycker du att det är snyggt utanför vedboden? Där står Agnes cykel, som jag undrar när hon ska sätta in. Skottkärran ska också stå inne. Det hade inte varit så dumt att skydda veden med en presenning innan det började snöa horisontellt. Men folk i det här huset är lata.

SKÄMMAS 2 Dessa blommor är ju inte något man direkt njuter av längre. En god idé hade varit att ta in blomlådan för en månad sen när blommorna hade vissnat. Men det är efteråt med det nu. Torkställningen pryder sin plats också. Väldigt dekorotivt!

SKÄMMAS 3 Inte ens en utsikt kan husse bjuda på en morgon som den idag. På somrarna är det jag som fixar utsikten och då skiner alltid solen även på andra sidan.

2 kommentarer:

  1. Du får inte vara så hård mot husse, Sverker! Han är ju hjätskadad och måste ta det lite lugnt så han inte försvinner iväg från dig igen. Hur är det med din tass förresten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Husse är slö! Alltid varit! Min tass börjar bli bättre. Jag haltar bara lite när jag har legat och vilat länge.

      Radera