6 december 2012

En promenad i mitt vinterland

ÄVENTYR Att gå ut i skogen är alltid ett äventyr. Man vet aldrig vad man stöter på. Det kanske kommer en elefant eller en haj rätt vad det är. Jag har inte träffat några än, men jag har stött på älgar, rådjur och harar. För att inte tala om farliga ekorrar.

Har du tittat på tv, så kanske du tror att det bara har snöat i Stockholm. Så är inte fallet. Jag har fått min beskärda del också minsann.
Trots min synnerligen svåra skada i tassen, som knappast märks längre tog jag mig en promenad idag i skogen. Husse behöver ju motion.
Idag har jag bråttom. Därför nöjer jag mig med att visa lite bilder.

Hej så länge
Sverker

Leg. vinterälskare

BLOMMOR Sommarblommorna tycker jag är finare än de blommor som växer på vintern. Fast de senare kan ju vara dekorativa på sitt sätt, om man inte är nogräknad.

MODIGT Trots mycket snö och en skadad tass, så är jag inte den som drar mig för att hoppa upp på stenar. (Stannar jag kvar där tills husse ropar på mig, så får jag en godis när jag kommer, nämligen.)

SLÖ Om man är en feg och slö fransyska, så törs man inte gå ut i snön. Lucy är en feg och slö fransyska som inte törs gå ut i snön, så därför njuter hon av snölanskapet på sitt relaxade sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar