14 november 2012

Jag avgår inte från min höga position

ORUBBLIG Oavsett vilka orosmoln som hopar sig, kommer jag att vara kvar på min höga position i mitt hem. Jag står stadigt kvar, som om jag var huggen i sten.

Jag har fått en tillsägelse av husse att jag bör avgå från hemstyrelsen, för att jag kallat en dålig flicka vid hennes rätta namn (=Lucy, bland annat). Det är faktiskt så att det är husse som har missuppfattat mig, vilket jag med emfas (= en rackarns kraft) har hävdat från första stund. Vad jag sade till henne kan knappast ha varit kränkande. I alla fall inte för den kattan.

Ja, jag erkänner, vilket jag gjorde direkt, att jag har kallat kattan för gatflicka. Dock ångrar jag mig djupt att jag gjorde det, eftersom jag naturligtvis menade före detta gatflicka. Det är då man är sanningen närmast. Numera är hon ju bara flicka, eftersom vi inte har någon direkt gata här ute. Fast hade vi haft det, vem vet …
Det sägs också att jag i en hetsig debatt har kallat henne för fransyska. Hur detta skulle vara förnedrande förstår jag inte. Hon har faktiskt ett franskt pass. Har man ett franskt pass, så är man fransk medborgare. Lucy har ett franskt pass och är alltså fransyska.
Hur hetsiga debatter jag och Lucy har i en framtid, så har jag lovat att inte kalla henne för gatflicka någon mer gång. Jag ska kalla henne före detta gatflicka.
Men fransyska backar jag inte ifrån och jag kommer också att ha kvar alla mina uppdrag.
Hej så länge
Sverker

Leg. kvarsittare

UPPNOSIG Ja, du ser ju själv hur uppnosig Lucy kan vara. Hon kan inte hålla debatter på en saklig nivå. Hade husse bara förstått lite av de franska invektiv (= fula skällsord) som kattan använde, så hade det minsann varit Lucy som hade suttit löst idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar