15 november 2012

Gissa vad jag gjorde på stationen

GODSTÅG Först, när jag kom till stationen, kom det ett godståg och dundrade förbi. Inte särskilt roligt, eftersom det just bara dundrade.

Idag blev jag minsann snopen. Först åkte husse till sin dumma hjärtskola i Eksjö. Då var Lucy och jag ensamma hemma. Lucy sov hela tiden, så jag lade mig och sova också.
När husse kom hem, så tog jag honom på en promenad. En kort promenad.
Sedan skulle vi åka bil. Vart, undrar du säkert? Jo, till Tranås före detta station. Vem kom där? Titta på bilderna, så får du se.
Nu är det så här, att jag inte hinner skriva mer. Imorgon blir det inget alls. Jag ska vara hos min resursfamilj och Agnes och husse ska åka till Helsingborg för att ta farväl av vår kära vän Catte.

Hej så länge
Sverker

Leg. tågmötare

PERSONTÅG Efter godståget kom det ett persontåg. Det heter så eftersom det åker personer i det. Jag undrar om det finns någon person jag känner ombord? Eller ska vi bara räkna hur många som åkte med tåget? Ja, du får väl se.

AGNES!!!!!!!! Ut ur persontåget kom ingen mindre än min Agnes. Att det var en överraskning. En riktigt rolig sådan, minsann. Fast skälet till att hon kom, var mer sorgligt än glatt.

3 kommentarer:

  1. Hur reagerade Lucy när hennes matte kom hem?/E-beth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon tydde sig till mig och husse. Sin matte såg hon inte. Hon är ganska tjurig, kattan alltså.

      Radera
  2. Förstår att du har mycket att göra nu ! Ta väl hand om din Agnes!Pussar från katten Nils-Ingemar

    SvaraRadera