15 september 2012

Min Agnes fjantar sig bara för Lucy

STYGGELSE Idag vid frukosten tog sig Lucy friheter igen och gick upp på bordet. Det är förbjudet att gå på borden här hemma! Tror du hon blev bestraffad av min Agnes? Nej tvärtom! Hon fick smaka på lite ost istället. Soffan är också förbjudet, men betydligt mindre otillåtet än bordet, trots det fick jag ingen ost.

Det som hände igår 17.07 på Tranås före detta station, var att min Agnes var med ett av de få tåg som stannar där. Att det var en överraskning må jag säga. Jag var inte med, men jag tog emot henne när hon kom hem med skutt och svansviftningar.

Trots att Lucy ska föreställa Agnes katt, så brydde sig den svårflirtade katten inte om sin matte så särskilt mycket. Men hon sov inte hos mig, vilket kändes lite tomt.
Idag på morgonen gick husse och jag upp och bakade scones till oss. Agnes hade uttryckt ett önskemål om att hon skulle kunna tänka sig att ha det till frukost. Jag kunde också tänka mig att ta en tugga eller två av de färska sconesen. Eller varför inte tre?
Lucy, som saknar all form av fostran, hoppade upp på frukostbordet direkt vi började äta och mutades genast med ost av min Agnes. Detta fick mig att hoppa upp i soffan, så jag bättre skulle kunna ta min tilldelning.
Men jag fick inget. Inget alls.
Fast nu har jag inte tid att skriva mer, för jag och min Agnes ska ut på en långpromenad. Det är inte så dumt heller.

Hej så länge
Sverker

Leg. förfördelad hund

SCONES Som du klart och tydligt kan se, så finns det scones så det hade räckt både till mig, min Agnes och husse. Typiskt nog var det bara min Agnes och husse som fick smaka, fastän jag hade övervakat hela bakprocessen.

BEDJANDE Fastän jag tar till min bästa hungriga spanielblick, så ägnar sig min Agnes bara åt dagens tidning. Lucy däremot tittar avundsjukt och beundrande på min bästa tiggarblick. Trots mina talanger, så resulterade det inte ens med att jag fick en smula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar