7 juli 2012

Omväxlande att inte alltid vila vid samma fötter

OMVÄXLING Normalt sett ligger jag alltid vid husses fötter när han gör saker och ting. Utom när han sover förstås, eftersom han envisas med att ligga i min säng, då han ligger jämte mig. Men vems fötter ligger jag jämte nu?

Här hemma hos mig är vardagen oftast grå. Jag väcker husse, så han kan hämta tidningen när den är som färskast (=05.27 på morgonen). Vi äter frukost för att sedan ta en promenad. Sedan händer det inte så mycket förrän det är dags att promenera igen och äta middag, för att så småningom gå och lägga oss.
Men det händer lite ljuspunkter då och då.


Ta till exempel förra helgen. Då kom min Per för att hälsa på mig.
I onsdags hände det till igen, för då kom min resursmatte och min resurshusse cyklandes till oss. Deras längtan efter mig blev förstås alldeles för stor, så de kunde inte hålla sig.
Det var dagen innan husse hade köpt sina shorts, så det var fortfarande hyfsat väder. Vi kunde sitta ute och avnjuta lite kaffe och ett litet glas hemmagjord likör. Det vill säga jag avnjöt inget alls, mer än omväxling i sällskapet.
Nu längtar jag efter att min Agnes ska komma hem. Då blir det omväxling varje dag, för hon hittar på så mycket. Husse ska åka och hämta hem henne från Toulouse om knappt tre veckor.
Bara Agnes kommer, så kan hon ta med sig den fula katten. Den ska jag nog sätta på plats. Jaga katt är ju också omväxling.

Hej så länge
Sverker

Leg. småuttråkad


AVLÖJADE Nu ser du vem det var som kom. Det var ju min resurshusse och min resursmatte. Det var under tiden som de satt och drack kaffe och titatde på båttrafiken, som jag passade på att vila mig.

HEJSAN Idag har jag satt alla bilder i omvänd ordning. Lite kreativt, eller hur? Så här såg det ut när jag välkomnade min cyklande resursfamilj till mina domäner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar