4 juli 2012

Det är inte utan att jag längtar till vintern idag

SNÖNOS Visst ser det väl skönt ut? Snö i hela ansiktet. Då slipper man att bli varm och man orkar springa mycket mer. Du skulle se mig på isen.

Idag har det varit en sådan där otäck dag. Husse har tagit ut allt som fanns i trappgarderoben, för att sedan ta in det mesta igen. Men hans onödiga arbete är inte det värsta. Det värsta är att jag har tillbringat dagen ute i solen och att det är 25 grader varmt.
Längtar du också tillbaka till vintern?


Nu kan se på alla bilder hur skönt det var i vintras. Tänk att få rulla sig i snön och springa på isen utan att bli varm. Blir jag törstig behöver jag bara ta några tuggor snö. Det är inte konstigt att jag längtar.
Husse är konstig, för han tycker att det är sååååååå skönt ute. Vadå skönt? Är det skönt med en alldeles för varm sol, stickande myggor och elaka fastbitande fästingar?
Verkligen inte! Jag är säker på att du håller med mig.
Ner med sommaren! Hurra för vintern!

Hej så länge
Sverker

Leg. polarhund


SIDTVÄTT Om jag lägger mig ner på sidan och går med bakbenen, så kan jag tvätta hela sidan. Först den ena och sedan den andra. På så sätt slipper jag duscha. Gör jag samma sak på sommaren i en nygödslad åker, så åker jag in i duschen direkt.

RYGGTVÄTT När jag ligger på ryggen, kan det vara svårare att sparka, men jag lyckas med det mesta. Jag fattar inte att inte husse tvättar sig på samma sätt om vintrarna. Han envisas med att duscha. Usch för dusch.

FARLED På vintrarna är det jättelätt att hitta hem till mig. Det är bara att följa rännan från vägen och till dörren. Och ser du några ogräs som ska rensas eller gräsmattor som ska klippas? Dessutom är det alldeles myggfritt.

LÄSKIGT Ser inte den här bilden riktigt otrivsam ut? I poolen ligger min Agnes och Julia och Isabell. Då måste jag stå och vakta hela tiden så det inte händer något. Vad du inte ser är att det är i Toscana. Där var det 40 grader varmt. Tror du det är skönt för en västgötaspets?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar