28 juli 2012

Nu är min Agnes hemma hos mig

TREVLIGT Både Agnes och jag gillar att sitta nere vid sjön och titta. Och kan du tänka dig vilken tur, Agnes tycker att det är för kallt i vattnet för att bada. Då slipper jag skälla upp henne ur det hemska vattnet.

Om du undrar var min Agnes är någonstans, så kan jag tala om att hon är hemma hos sin Sverker. Med sig hade hon sin fula katt Lucy, som jag knappt hann hälsa på. Katten är försvunnen. Det är inte mitt fel, för jag hann inte jaga henne en enda gång.

Agnes hann knapps komma hem förrän hon gav sig i kast med att rensa ogräs. En onödig uppgift kan man tycka. Hon rensade förra året, men det fanns lika mycket i år igen. Per hjälpte också till förstås. Husse gör som vanligt inget.
Jag har det ganska bra nu, eftersom både Per och min Agnes är här hos sin Sverker. Det är alltid någon som har tid att klia på mig och smyga åt mig en godsak – när inte husse ser.
Husse har ingen riktig förståelse för västgötaspetsars behov av korv.

Hej så länge
Sverker

Leg. familjevän


OGRÄS Att här har det rensats minsann. Husse har skött, eller skulle ha skött, trädgården denna sommar. Det är tur att Agnes kommer hem så något blir gjort.

SYSKON Agnes och Per hjälptes åt, även om det inte syns på bilden. Sakkunnig arbetsledare var förstås jag.

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att Agnes äntligen kommit hem!! Tråkigt med den fula katten (som egentligen är jättesöt) som tydligen fick en chock av svensk luft. Har du kollat i körsbärsträdet?
  / Wi o Lu

  SvaraRadera
 2. Nu känner jag mig lugn för husse och Dig, när Agnes kommit hem. Hoppas nu bara att den förrymda fransyskan hittar hem./E-beth

  SvaraRadera
 3. Katten måste komma hem, eftersom jag inte jagat henne än. Visst ät det skönt att ha både min Agnes och min Per här. Äntligen kanske det blir lite ordning

  SvaraRadera