25 juli 2012

Husse hemma igen – tillfälligt

BARNVAKT Det här är Calle och jag som vi såg ut när husse kom och hämtade mig. Det är min mathink som Calle håller i. Jag har fått en korv idag.

Nu är husse tillbaka, i alla fall ett par dagar. När husse har varit i Eksjö på ett penssionat, tror jag, har jag passat Calle.
Calle är min resursmattes bror, som hade åkt ända från Fagersta, så han skulle få passning.
Det var roligt att se husse igen, men han ska åka till ett annat pensionat i Linköping snart, där de ska skära i hans hjärta.
Jag återkommer senare idag eller i morgon.


Hej så länge
Sverker

Leg. jätteglad


PS Husse och jag hälsar och tackar för alla hälsningar. DS

7 kommentarer:

 1. Simon med flock25 juli 2012 16:24

  Det var ingen dålig mathink du har Sverker! ;-) Hälsa lycka till till husse och hoppas att han snart kommer hem från Pensionat Linköping! *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem - det har varit tomt utan Sverkers kloka inlägg/E-beth

  SvaraRadera
 3. Sudden Stisse Armani Aamos25 juli 2012 19:24

  Å så glada vi blir Sverker att du och husse är tillbaka.
  Nu måste du se till att husse får vila ordentligt innan han skall opereras!!Vi håller både tassar och tår för att husse skall bli bra igen.:)
  Hälsningar från bröderna bus

  SvaraRadera
 4. Det var roligt att husse kommit hem....om än för några dagar. Matte och jag håller alla tummar och tassar för att husse ska bli riktigt bra snart, så att ni får det sådär gott och roligt igen. Älskar ju att läsa om era promenader, besök med mera. Kram från Lotus!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka!! Vad roligt att se dig igen Sverker. Hoppas husse mår hyfsat, vi är säkra på att de är duktiga på att laga gamla hussar på det där pensionatet i Linköping. Vi håller alla tassar vi har!!
  Längtar efter att få läsa om dina kloka slutsatser snart igen!
  / Wi o Lu

  SvaraRadera
 6. Underbart att du är tillbaka! Jag har längtat efter dig. Ta nu väl vara på husse under tiden han är hemma, så att han kan åka iväg till panget i Linköping och bli lagad.
  Kram från oss på Majatorp

  SvaraRadera
 7. Så skönt! Vi har varit oroliga för om du fått din mat (gärna med litet extra godis) när husse varit borta. Och om du fått sova i din egen säng! Ge husse en bli-frisk-snart-slick från oss och säg till att du får ett extra grisöra när han ger sig av igen.

  SvaraRadera