9 juni 2012

Min födelsedag VII


HURRA Världens största paket! Och till mig! Visst är väl min resurshusse och resursmatte snälla. Det luktade gott också. Vad fanns inuti paketet?

Det är inte utan jag har längtat efter min resursfamilj hela dagen. Tänk om de inte skulle komma, nu när inte Egon finns längre? Har de glömt mig?
Men det hade de inte. Tvärtom. Det var faktiskt av min resursfamilj jag fick de finaste presenterna:
1. En tårta i forma av en västgötaspets.
2. En fantastisk skulptur föreställande en hund med likadana öron som Egon. Detta underbara konstverk går även att ha som skål.
3. Massor med exklusivt hundgodis som fyllde upp den vackra pjäs i form av en liggande hund, som jag fick.

Vilken tur att jag har en resursfamilj som vet vad en västgötaspets behöver.
Vilken otur att jag har en husse som inte begriper att en västgötaspets behövde äta upp presenterna med en gång.

Hej så länge och godnatt
Sverker

Leg. 12-åringBRÅTTOM Här gällde det att öppna snabbt. Eftersom det luktade godis, så finns det ju en chans att det hinner ruttna innan man får upp paketet om man tar det försiktigt. Jag tog det inte försiktigt.


STÅLIGGANDE En liggande hund och en stående. Den ena en stilig pjäs fylld med godis, den andre en ännu stiligare västgötaspets som väntar på att fyllas med godis i takt med att godiset avlägsnas från porslinshunden.


OUPPNÅELIGT Hade jag fått hållas på gräsmattan, så hade inte detta behövt hända. Min resursmatte ser ganska nöjd ut, när hon ser att jag inte räcker upp till MIN present. Är detta ett sätt att behandla ett födelsedagsbarn?


HUNDTÅRTA Detta är nog världens stiligaste tårta. Som du ser så är det en tårtskulptur föreställande en västgötaspets. Prata om att få en egen tårta. Bästa tårtan ever.


FÖRSIKTIGT Att här gäller det att går fram försiktigt, innan man sätter kniven i installationen. Husse och jag beslöt om fotoförbud. Du kommer väl ihåg hur det gick för kulturministern, när hon skar i installationen i Moderna Museet. Vi vill ju inte ha hela Specialklubben för Västgötaspets emot oss, bara för att vi råkar skära fel. Tårtan var god!

4 kommentarer:

 1. Grattis på din födelsedag, Sverker!

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen Sverker!! Jag följer din blogg och gillar den skarpt. Har själv haft en västgötaspets som var nästan lika fin som du. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Om du har haft en västgötaspets, så måste du vara en fin människa.

   Radera