5 juni 2012

Inget väder att vädra i


DUMT Att bara komma på tanken att vädra sängkläder när molnen ser ut så här, är ju bara korkat. Men husse han trodde att det inte skulle börja regna. Som vanligt hade han fel.

Eftersom det inte är fredag idag, så utbrast husse:
– Idag ska vi städa Sverker. Vi börjar med att hänga ut sängkläder och mattor.
Det lät ju bra, även om vi städade bara för en månad sedan, men hade husse sett upp? På molnen alltså.


Husse började med att ta ut sängkläderna från min säng. När han var klar med det, så var det jag som såg små ringar på vattnet. Det betyder regn.
– Oj, det börjar regna! Vi måste ta in sängkläderna. Husse lät riktigt upprörd. Men han hade väl kunnat titta på molnen.
Sen har det regnat.
Hur det går med städningen? Ja, det återstår att se.

Hej så länge
Sverker

Leg. städledare

PS. Den 9 juni fyller jag 12 år. Bara så att du vet. DS.


REGN! När jag stod och titta de ut över sjön, så såg jag regnet komma. Nu ville det till att husse också märkte det. Jag vill inte sova i blöta lakan.


DIMMA? Om du tror att det är dimma över sjön, så tror du alldeles fel. Det är regnet som gör att det ser ut som dimma. Skillnaden är att regn blir man blöt av.


VATTEN Ser du de små ringarna på dammens vattenyta? Det betyder att det faller ner vattendroppar. Trots påspädningen smakar dammvattnet likadant som tidigare.

1 kommentar:

  1. 12 år minsann. Har hört att det inte är någon ålder på en Västgötaspets. Som matte säger - Nästa gång blir det en Västgötaspets, de blir gamla för att de är så förträffliga..
    Jag säger - Nästa gång blir det en ko, de är nog mer lättlärda.
    Älskar din blogg och dina funderingar, trots att du är en Västgötaspets.

    SvaraRadera