26 maj 2012

Min resursfamilj fick en minnesbuske

GLAD Ska man köpa en buske till minne av Egon, så ska det vara en snäll och glad buske. Egon var nämligen alltid snäll och glad. Den här snälla och glada busken hittade jag.

Nu när inte Egon finns mer, så saknar vi ju honom väldigt mycket. Min resursfamilj, var ju Egons egen familj och där måste ju saknaden vara allra störst.
Jag och husse beslöt att vi skulle åka och hälsa på dem. För att få dem lite gladare, så tog vi med oss en minnesbuske.


Det är inte så att vi kan på något sätt ersätta förlusten av Egon. Men jag tänkte så här: köper vi en liten buske, som kan stå i en rabatt och lysa upp lite, så blir det ju precis som Egon lyste upp vår tillvaro.
Ser man sen busken, så kanske vi kan tänka på alla roliga minnen som Egon har gett oss under många, många år. Då kanske Egons familj kan bli lite gladare varje gång. Så tänkte jag.
Busken heter nu Egons minnesbuske. Det tycker jag är fint.

Hej så länge
Sverker

Leg. buskgivare


LETA Hur kul är det för en västgötaspets att gå och leta blommor i Mårdsmålens växthus? Det är ju inte precis så att jag kan se på sortimentet. Men husse visade mig då och då vad som fanns.

PLATSEN Jag visade för min resursmatte, var Egons minnesbuske ska stå. Sätter man den här så ser man den varje gång man kommer hem. Busken välkomnar alla, precis som Egon välkomnade alla.

LYSER Ser du hur Egons minnesbuske lyser upp i rabatten? Det är precis som Egon lyste upp tillvaron för oss alla som kände honom. Kommer det nu bort lite ogräs också, så kommer det bli jättefint.

2 kommentarer:

  1. Vad snällt och omtänksamt av dig Sverker att trösta din resursfamilj. Du såg måttligt intresserad ut i växthuset :), men minnesbusken blev helt perfekt!
    Även om vi aldrig träffats så känns det som om Egon var den bästa kompisen man kan ha!
    /Hundkramar från Wi o Lu

    SvaraRadera
  2. Så fint tänkt! Och sån tur att du finns kvar så att du kan fortsätta lysa upp, både för husse och din resursfamilj!

    SvaraRadera