10 januari 2012

Resursmatte var otrogen mot Egon och mig

SVEKFULLT Varför står min resursmatte tillika Egons matte och klappar en ful katta i Toulouse? Vem vet vilka sjukdomar en sådan kan ha? Både Egon och jag är överrens om att skulle vara bättre om hon höll sig hemma och klappade oss.

Där ser man. Jag har hela tiden trott att Egon var hos mig för att han skulle få lite uppfostran och stiliga manér. Han behöver det. Sen visar det sig att min resursfamilj, minus Egon då, hade rymt iväg till fjärran land. Och det var värre än så!

I går dök min resursmatte och resurshusse upp hemma hos mig. Både Egon och jag blev väldigt glada. Men det blev en kortvarig glädje. Ungefär samtidigt, fast något senare, fick jag elektronisk post (så kallad e-post) med två synnerligen avslöjande bilder. Jag har nämligen mina kontakter.
Jag har nu bildbevis att, i alla fall min resursmatte, hade sviket mig och Egon och rymt iväg till en osedvanligt ful varelse. Fulingen är, såvitt jag kan se, min Agnes katta Lucy. Det måste det vara. Det kan inte finnas två lika fula och dumma katter på den här jorden!
Dessutom misstänker jag starkt att de inte bara har hälsat på den fula, dumma kattan utan även min Agnes, som är på rymmen från mig. Hon lär befinna sig i Toulouse tillsammans med en dum anonym flicka (=Julia), som gör hatinlägg om mig på sin blogg.
När jag rymmer iväg till en löptik, med de mest vällovliga avsikter, blir jag minsann hämtad av husse. Varför hämtar han inte hem min Agnes?

Hej så länge
Sverker

Leg. sviken västgötaspets


LARVIG Se vad den fula katten kråmar och larvar sig. Typiskt inställsamt. Helt vad man kan förvänta sig av en katt. Nej, usch och fy. Man kan ana sig till att det är hemma hos Agnes, för hon hänger handukar överallt. Det är tur för resursmatte att jag är en västgötaspets och har en förlåtande natur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar