13 januari 2012

Grattis till min Julia

BUGAR Det är en stor dag idag för Julia. Hade hon varit här, hade hon kunnat bestiga sin stentron igen. Då hade vi åter vördnadsfullt bugat för henne.

Även om de flesta flickor är lite larviga, så finns det de som sticker ut på ett positivt sätt. Ett exemplar av denna grupp är förstås min Agnes. Sen har vi ju min Julia också. Henne äger jag inte, till skillnad från Agnes, så är hon ändå min.
Idag fyller Julia år och det måste jag fira med en Julia-sida.


Första gången jag träffade Julia var när jag var ganska liten. Men det var bara korta stunder i början. Men sen, när jag var gammal (=4 år), så lät jag Julia följa med på en husbilsturné med mig. (Jag lät min flock följa med också.) Då åkte vi ända till Toscana i Italien. Där kunde vi hälsa på Julias flock.
Numera träffas vi bara då och då. Jag har ingen husbil längre, förstår du. Ibland retas vi med varandra, som bara goda vänner kan. Julia retade mig på sin blogg, men jag retades tillbaka på min. Så kan det vara ibland!
Nu delar Julia lägenhet med en ful katta och Agnes i Toulouse. Nu kan inte den fula kattan skyllas på Julia, för det är Agnes som har skaffat det djuret.
Julia fyller 21 år, så hon är myndig på riktigt säger husse. Husse blev inte myndig förrän han var 21 år, nämligen. Antagligen berodde det på att han var lika infantil (=barnslig, omogen) då, som han är nu.

HURRA, HURRA, HURRA, HURRA
GRATTIS JULIA PÅ DIN 21-ÅRSDAG


Hej så länge
Sverker

Leg. gratulant


TRÄDFLICKOR Detta är ett typiskt exempel på att flickor är lite larviga. De har placerat sina konstverk i trädet och sedan själva klättrat upp. Det är på parkeringsplatsen vid Louisiana i Humlebæck i Danmark. Där glömde Julia sin rycksäck med pass och pengar. Allt, konstverk och ryggsäck, fanns kvar sju veckor senare.

HÅRFINT Tänk att Julia var så snäll, så att Agnes fick klippa henne. Det tog sin tid. Jag tyckte det var jättetråkigt, där jag låg under stolen bland håravfallet. Det hela hände i en liten fransk jättebra stad. Jag fick följa med in i en affär och där fick jag en stor skinkbit av tanten i kassan.

BURKSTAPLARE I Cortona i Toscana, visade det sig att både Julia och husse hade talang för att stapla burkar. Husse en liten talang och Julia en större talang. Du ska veta att vi var åtta personer och att det var väldigt, väldigt varmt. Jag drack vatten ur en skål.

SNÄLL Tänk att jag får sitta i Julias knä. Så snäll är hon. Normalt sett är jag ingen knähund, så det är också en extra ynnest till min Julia!

1 kommentar:

  1. hejsan, kommentera & följ mig via bloglovin, en kommentar på min blogg?? en kommentar på din blogg!! :) om du följer mig via bloglovin, följer jag dig via bloglovin!! :) <3<3

    SvaraRadera