15 december 2011

En enkel och populär julklapp




Om du inte visste om det, så är det snart jul. Då är det brukligt att ge bort lite presenter. Det viktigaste är dock att få presenter. Ibland kan det vara svårt att komma på något riktigt fint.
För att hjälpa dig i den allmänna julstressen, är mitt förslag på julklapp både enkel och snabb att färdigställa. Och populär hos mottagaren.


Dagens pyssel är bara ett exempel på vad som kan vara en lämplig julklapp till mig eller Egon. Ja, Egon ska också ha klappar, för han har ju varit snäll hela året.
Kom bara ihåg att inte snåla, när det gäller att ösa över presenter till mig. Om du bara visste hur snäll jag har varit.
Dessutom är jag ständigt hungrig, så jag kan inte få för mycket.

Hej så länge
Sverker

Leg. presentmottagare



GREJER Till dagens pyssel, som är en lämplig julklapp, behöver du följande grejer: 1 st kamera, glasburkar, gärna stora, bild(er), massor med godis, klister, en Sverker och eventuellt en Egon. Lite rosetter och dekorationer till burken är en liten överkurs. Har du digitalkamera behöver du dator och skrivare. Har du istället en vanlig kamera (som på bilden), behöver du film, framkallningsdosa, förstoringsapparat, fotopapper, filmframkallare, pappersframkallare, fix, rinnande vatten och gärna en tork. Dessutom måste du ha ett mörkrum.

ORÄTTVIST Två presenter blev det här. En burk till Egon och en till Sverker. Bilderna har du klistrat på burkarna, som du har fyllt med hundgodis. Min burk har fått lite extra dekorationer, eftersom jag är mer känslig för det estetiska än vad Egon är. Men jag tycker det är grymt orättvist. Egons burk är så överfull. Den är så full, så att det inte går att stänga locket. I min burk kan man säkert fylla på 237 godisar till. Är det rätt att göra så mot en Sverker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar