17 oktober 2011

Världens största händelse är nära nu

Ryktet går runt jorden: Sverker jubilerar med 100.000 klick!
Det är klart att detta uppmärksammas på de flesta platser. Jag visar bara ett axplock, slumpmässigt utvalda.

Jag vill också upphäva ett skall för min stora tävling. Besökare nummer 100.000 får ett fin hemligt pris. Skicka bara namn och adress till sverkerhund@gmail.com om du har turen att vinna.


Hej så länge
Sverker

Leg. världskändis


NEW YORK Om du befinner dig på Times Square i New York, så kan du ju alltid slänga en blick på den stora skylten ovanför den lilla polisstationen. På den polisstationen har husse och Agnes frågat efter vägen till Hotel Clinton. Det var ett riktigt sunkigt hotell, så bo inte där. Husse och Agnes bodde hos Eric, men Chuck och Joan bodde på hotellet.

HEDERSPLATS På Louvren i Paris har Mona-Lisa fått en hederplats jämte poträttet av mig. Naturligtvis samlas det massor med folk där, för att kunna få en skymt av mig.

TOKYO Även på så avlägsna platser som Tokyo uppmärksammas mitt 100.000-jubileum. Hur ska det inte bli när jag kommer upp i en miljon? Jag vill bara klargöra att Tokyo är inte en avlägsen plats för de som bor där, men för mig är det så.

2 kommentarer:

  1. Om du ska överlämna vinsten personligen så är det bra om jag vinner. För då det är inte så avlägset som Tokyo!

    SvaraRadera
  2. Jag säger samma sak. Du kan åka Länstrafiken till Eksjö - även om jag har hört att det är mycket bök för Tranåsbor som pendlar till Eksjö./E-beth

    SvaraRadera