18 oktober 2011

En liten jubeltillbakablick

Idag, när jag firar 100.000 klick, är det läge att göra en liten tillbakablick.
Min blogg började den 1 januari och fyller alltså jämt 9 månader och 18 dagar idag!
Redan den 9 april hade 10.000 klickat på min sida. Vinnare den gången var min Agnes. Husse hoppades innerligt att inte hon skulle vinna den här gången också. Det blev lite dyrt med prisöverlämnandet. Agnes bor nämligen i Toulouse.
Men 100.000-vinnare blev Måns i Nässjö, som ju ligger på bekvämt avstånd från Tranås. Jag återkommer med reportage från prisceremonin.
Jag ber att få framföra ett tack till alla besökare, ni får mig att fortsätta.
Nu ska du få se de bilder som har varit populärast (=mest nerladdade) så här långt + lite till.


Hej så länge
Sverker

Leg. populär jubilar


NÄR JAG FICK AGNES Tänk att det här är mer än 11 år sedan. Det var den dagen jag fick min Agnes. Jag var 10 veckor gammal och Agnes var också 10, men år. Jag tycker vi är söta bägge två på bilden. Nu är jag mer manlig än söt. Agnes är fortfarande söt.

SJÖMOLN Ibland kan man se himlen i vattnet. Den här bilden finns i den blogg där jag bevisar att jag är bäst. Jag har sett mycket under mina 11 år. Jag har varit i 11 olika länder och som den geografiska topphändelsen måste jag nog placera mina besök i Boxholm. Jag har även varit i Väderstad.

JUHOLT Jag hade många goda råd att ge Håkan Juholt, när han träffade mig. Dessvärre tog vi aldrig upp detta med hyresbidraget, som ju har varit så aktuellt. I så fall hade det problemet varit ur världen för länge sedan. Många har undrat om Håkan har kontaktat mig nu när det stormat kring honom. Jag kan, och vill, varken dementera eller bekräfta den frågan. Jag vet vad tyst diplomati är.

RASISTISK Dagens Nyheter hade en rasistisk artikel om de smartaste och dummaste hundarna. Den givna förstaplatsen Västgötaspets hade helt uteslutits. Västgötaspetsar fanns inte ens på listan. Det visade sig att hela undersökningen var snodd av en kanadensisk s.k. ”forskare”. Det är fult att vara rasistisk.

MINA LÄSARE HELA TIDEN Här kan du se var mina topp 10 läsare kommer ifrån. I USA, Frankrike, Norge och Kanada har jag släkt och vänner. Men det skulle vara spännande att veta vilka de andra är.

MINA LÄSARE SENASTE VECKAN Finland, Indonesien, Norge, Danmark, Storbritannien, Ryssland och Nederländerna? Vilka är ni? Och hur har ni hittat mig? Skriv gärna och berätta.

1 kommentar:

  1. Stort GRATTIS till 100.000-besökarjubileet! Förstår att du är populär. Du förgyller i alla fall mina dagar med alla kloka ord och fina bilder. Fortsätt i samma stil så är du snart uppe i 200.000!

    SvaraRadera