17 juni 2011

Frågestund

Fråga Sverker, så svarar Sverker
Jag har fått förfrågningar om att ha en frågestund. Så gärna. Jag förstår att det är mycket du undrar över. Det är ju inte så vanligt att så stiliga hundar som jag exponerar sitt liv på Internet. Du kan fråga om mig; hur jag gör bloggen, hur jag fixar bilderna eller fråga om vad som helst.
Det är säkert något du undrar över.
Svaren kommer i morgon på lördag den 18 juni. Ska vi säga runt 10.57? Det får vi se, men jag lovar att svara.
Eventuella senkomna frågor jag inte hinner svara på kommer på måndag.

11 kommentarer:

 1. Sune Svartnos17 juni 2011 10:57

  ag är själv en mycket stilig och intelligent Schäferblandning på snart ett år och jag undrar hur det kommer sig att du kan kalla dig världens smartaste? Har du genomgått några prov tillsammans med alla andra spetsar i världen. Jag tror du är en bluff!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Sverker? Jag undrar om det är du eller husse som har "koll" på almanackan? För i min almanacka så är det lördag den 18:e juni. Inte den 17:e juni. Om det är du som är almanackskontrollant så gör det inget, du är nog värdens smartaste västgötaspets ändå.

  SvaraRadera
 3. hej sverker! jag och min gubbe undrar om det finns någon möjlighet att träffa dig irl. för du verkar så cool. <3

  SvaraRadera
 4. Hej Sverker!
  Du tycks vara en snäll och fin hund, gör du aldrig några hyss?

  SvaraRadera
 5. Hej Sverker!
  Jag undrar hur en absolut toppendag skulle se ut för dig? Husse verkar ju i tid och otid inte göra som du vill(exempel den fina korvtårtan som du ville sluka i ett nafs men inte fick) så om du fick bestämma allt, hur skulle det vara då?

  SvaraRadera
 6. Nu kom jag på en fråga till som jag har funderat på ett tag men inte vet om jag får ställa den. Men jag undrar var matte tagit vägen? Jag har läst lite av dina första inlägg där du berättar om er resa i Europa och då fanns ju en stormatte med. Var tog hon vägen?

  SvaraRadera
 7. Hej Sverker, Jag undrar vilken kamera du har som tar alla fina bilder på dig. Sen så undrar jag om du har något bra recept på levergodis?

  SvaraRadera
 8. Hej Sverker. Vad är det bästa med att vara en västgötaspets?

  SvaraRadera
 9. Tjenixen Sverker.
  Jag undrar om du gillar att kolla på TV, och i så fall, vilka program? Känner många hundar som älskar att kolla på TV, vissa går i och för sig berserk. ^^

  SvaraRadera
 10. Hei Sverker. Jeg ser på bildene at du bor ved en sjø. Liker du å bade og svømme? Jeg er en vakker og lagom klok Golden Retriever og jeg elsker å bade om sommeren. Men jeg svømmer ikke så langt. Et par tak ut og inn får holde. En venn av meg - som er en (ikke like klok) pointer svømmer ved siden av husbonden når han padler i kajakk langt, langt. Om du liker å bade, svømmer du langt da? Vennlig hilsen Lukas

  SvaraRadera
 11. Hej Sverker!
  1. Vad drömmer hundar som du om?
  2. Vilken är din favvoblogg?
  3. Hur mkt ser du fram mitt besök i juli?

  SvaraRadera