14 januari 2015

Jag lämnar in flera misstroendeförklaringar

MISSNÖJD Visst finns det anledning att vara missnöjd en sådan här dag. Solen lyser mig rakt in i ögonen. Det omkullfallna trädet ligger kvar, till skillnad från den goda julmaten, som inte alls finns kvar längre.

Min husse har inte lyckats med min politik. I många frågor tycker han inte ens som jag. Därför lämnar jag idag in en misstroendeförklaring mot honom och hans sätt att sköta de sysslor han är satt att sköta. Vissa partier tycker de är tuffa när de lämnar in en misstroendeförklaring, men jag lämnar in flera!

Min husse har inte lyckats med att samla majoritet för sitt taffliga sätt att sköta hushållet här hemma. De som inte tycker som jag tillhör inte den sanna oppositionen.
Idag på frukosten avslöjades till exempel ett mycket allvarligt misstag han har begått.
– Det finns ingen billig julmat mer. Du har ätit upp all korv och alla köttbullar, sade den slarvige hussen.
– Köp mer då, replikerade jag inte utan viss skärpa.
– Det finns inte i affären heller. Julmaten är slut tills nästa jul.
Hade husse skött sitt jobb, så hade han bunkrat. Det är det minsta man kan begära. Nu fick jag nöja mig med en blandning av kattemat och hundmat.
Dessutom undrar jag vem som har gett tillstånd till att solen ska skina. Är det vinter, så ska det snöa. Husse behöver all motion han kan få. Jag lämnar in en misstroendeförklaring mot vädret också.
Och du, hur kommer det sig att 77 pensionärer tar sig friheten och promenerar i flock på min väg? Är det för att reta mig? Kanske vill de slita på den redan dåliga vägen? Vad vet jag, men en misstroendeförklaring kommer att komma på posten. Var så säker!

Hej så länge
Sverker

Leg. missnöjd

SUR Nu är måttet rågat. Efter alla motgångar, så har jag beslutat att lämna in flera misstroendeförklaringar. Tänk att folk ska ha så svårt att begripa demokrati. Demokrati betyder att alla gör som jag vill!

OTILLÅTET Mig veterligen hade jag inte gett tillstånd till 77 pensionärer att gå på min väg klockan 10.07 idag. Vad fick dem att tro att de bara kunde ta sig den friheten och traska på? Dessutom borde de ha något nyttigare att ta sig för. Ta hand om sina västgötaspetsar till exempel.

INKOMPETENT Detta är ett bildbevis, som visar min husses totala oduglighet. Om det nu kommer 77 pensionärer olovligt gående på min väg, så ska naturligtvis jag vara okopplad. Nu kunde jag ju inte hälsa på dem!

3 kommentarer:

 1. Vilken höjdpunkt på dagen för dessa pensionärer att få träffa Dig./E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det hade varit roligare för dem om jag hade fått hälsa på dem en och en.

   Radera
  2. Ja, men Du vet ju hur husse är - förstår inte alltid ditt och just i det här fallet pensionärernas bästa./E-beth

   Radera