28 april 2014

Till allt som är vackert

MINA Detta är mina blommor, eftersom de står i min gryta. Jag fick dem av min resursmatte. Hon och jag tycker de är vackra.

Vad sägs om lite vackra bilder? Det är vad jag kan bjuda på idag. Dels sådant som jag tycker är vackert. Och sedan sådant som jag och min resursmatte tycker är vackert. Och sedan sådant som min husse och jag tycker är vackert. Och sedan sådant som min resurshusse tycker är vackert.

Man har faktiskt rätt att tycka olika. Men du ska veta att det är jag som tycker rätt. Det är väldigt olika saker jag tycker är rätt, men alla saker är alltså rätt. Det kan till exempel vara blommor, eller en spegel. Det kan också vara en matskål, bara det inte är morötter på den. Idag visar jag bara några olika exempel.
Bland det vackraste och stiligaste man kan hitta är Sverker och ett av mina tuggben som har legat och mognat under busken hela vintern. Bara det kommer lite regn, så ska jag nog gräva upp det och ta in det.

Hej så länge
Sverker

Leg. estet

HUSSES Nu blommar körsbärsträdet. Det tycker både jag och husse att det är vackert. Dessutom blir det roligt, när husse ska försöka jaga bort alla fåglar som vräker i sig hela skörden.

NJA En delvis mycket vacker bild. Det är underkanten bilden är vacker, för det är mina öron du ser. Jag sitter och övervakar båttrafiken på min sjö. Ute till sjöss ser du min resurshusse i sin båt Unda. Resurshusse tycker båten är vacker.

BÅT Nu ser du resurshusses båt bättre. Han har putsat, och putsat och putsat, och lackat och lackat och målat. Han har hållit på i månader. Sen hissade han ner den i vattnet. Då blev han så glad att den flöt, så han glömde att sätta dit pinnen. Jag tycker nog båten är vackrare med pinne. Den hade dessutom vunnit på om husse hade fått med hela frammen i sökaren innan han knäppte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar