30 april 2014

Lite tårta och mycket annat

SNÅLT Med tanke på hur mycket tårta det fanns, så tyckte jag nog att som kom mig till del var lite snålt tilltaget. Jag hade lätt orkat en rejäl bit.

Lite tårta fick jag allt igår. Min Agnes hade dukat fint till husse utomhus. Det var nämligen så varmt att både min husse och min Agnes tålde att sitta och titta på sjön.
Med tanke på att de bara var två personer, så fanns det väldigt mycket tårta. Men sedan blev det så mycket bättre.


Lite extra fördisk fick jag nog, men det var inte nog. Jag hade behövt mer. Men så kom posten. Och kan du tro, det fanns ett brev till mig!
Min Agnes hjälpte mig att öppna det. I brevet fanns ett kort från Anna Karin i Örebro. Hon förstår mig verkligen. Inte bara att hon tycker att min blogg är bra, vilket den ju är, utan hon hade bifogat lite smaskens.
Jag fick dock inte allt, fastän det var mitt brev. Men jag fick en av var sort. Ett åt jag upp och ett gömde jag på hemligt ställe (=i den röda fåtöljen).
Tänk att jag skulle få så fina presenter på husses födelsedag. Det hade jag inte vågat hoppas på. Tack snälla Anna Karin.
Men varför var det en katt på vykortet? Hade inte en hundvalp varit finare?

Hej så länge
Sverker

Leg. firare

FINT Tänk vad fint min Agnes kan göra. Så här såg det ut när min husse släpades motvilligt ur sängen och ut till värmen i solen.

HJÄLP Det var tur att min Agnes var hemma. Nu fick jag hjälp att öppna mitt paket.

STILIGT Visst är kuvertet stiligt? Hjärtan på och allting. Så ska det se ut. Anna Karin är ett riktigt föredöme för oss alla!

TACKSAM Här kan du själv se vad brevet innehöll. Två olika slags tuggpinnar. Båda sorterna är både nyttiga, nödvändiga och goda. Dessutom kan du se både framsidan och baksidan på det fina kortet.

4 kommentarer:

 1. Den där Anna-Karin verkar vara en synnerligen sympatisk person, förstår dock inte hur hon kunde ha så taskig tajming och skicka present till dig på Husses födelsedag (Grattis i efterskott Husse) Angående kortet så tycker inte jag att det är så konstigt att hon valde en katt med tanke på hur väldigt förtjust du är i katter :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl bara bra att det inte bara var husse som fick presenter. Det är jag som behöver dem. Katter kan vara lite söta, men hundar är sötare. Lucy är ful.

   Radera
 2. Ok jag erkänner att jag valde kattkortet bara för att reta dig lite, självklart tycker jag också att hundar är myyyyyycket sötare än katter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker väl alla förståndiga människor!

   Radera