3 november 2013

Världens finaste body på den finaste babyn

OOOOHHHHHH Ja det är vad Jakob säger, Egentligen menar han ”Oooohhhhhhh vilken fin body”. Det har han ju rätt i. Han är alldeles ensam att ha en sådan fin. Den väcker säkert rättmätig avundsjuka bland andra bäbisar på BVC.

Jag var och hälsade på min resursfamilj igår. Där fanns en jag inte hade träffat förut, en Jakob. Jag visste ju att han fanns och om du kommer ihåg så fick han fina presenter av mig. När han fick presenterna så hette han Pysen. Nu har han bytt till Jakob.

När jag hörde att Jakob var och hälsade på min resursfamilj, så begav jag mig dit omgående. Jag förstod ju att Jakob ville träffa mig så fort som möjligt. Dessutom ville ju jag se honom.
Nu ska jag försöka reda ut lite konstigheter. Det kommer inte att bli lätt, för det är fullkomligt obegripligt.

Min resursmatte = Jakobs mormor på samma gång
Min resurshusse = Jakobs morfar på samma gång
Min resurslillmatte = Jakobs mamma på samma gång
Min resursmattes pojkvän = Jakobs pappa på samma gång
Sverker = Jakobs – ja, vad då samma gång?
I vilket fall var Jakob väldigt snäll, men han bjöd mig inte på välling. Men det kanske kommer. Annars får jag väl dressera honom lite.
För säkerhets skull gömde jag mitt ben extranoga. Jag vet ju inte om jag kan lita på Jakob än. Han kanske tycker om tuggben.

Hej så länge
Sverker

Leg. barnexpert

TRÖST Varken Jakobs mamma eller pappa lyckades trösta honom, som du ser. Då är det tur att jag finns. Jag vill noga påpeka, att det inte är jag som har skrämt honom.

NOGA Håll i honom ordentligt nu. Jag måste kontrollera resursmatte så att hon tar väl hand om Jakob. Så små barn klarar sig inte själva. När jag var åtta veckor klarade jag mig själv. Men jag är en västgötaspets.

SKRÄMMANDE Stackars Jakob. Det är inte underligt att han ser orolig ut. Hamna sådär i knät på tomten. Men det är inte tomten. Det är min husse. Dessutom är det jag, bara jag, som får sitta i husses knä.

ORÄTTVIST Här har Jakob somnat ifrån sin mat. Som tur är finns ju jag som är beredd att ta hand om resten. Tor du jag fick den överblivna vällingen? Inte! Det tycker jag är väldigt orättvist.

HEMLIGT Jag har ett tuggben hos min resursfamilj. Nu när Jakob var där, så tyckte jag att det för säkerhets skull behövde gömmas extranoga. Därför tänker jag inte tala om för någon att jag har gömt det under kuddarna i soffan i vardagsrummet.

2 kommentarer:

  1. Det ser väl jag att sjunger en vaggvisa för bäbisen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det stämmer nog, men jag vill inte skryta.

      Radera