11 juli 2013

Ärkeklanten brände fyra straffar på raken

STRAFF 1 ”Sluta skäll på svanarna! De blir ju rädda och gömmer sig. De får gärna vara här. Du får inget godis som håller på sådär.” För det första; Det var de som började genom att fräsa. För det andra; De har inte här att göra. För det tredje; Jag höll på sådär och jag fick godis ändå. Missat straff.

Tänk ett sådant hallå det blev igår när damlandslaget sumpade två straffar.
Det är inget mot den klanten jag bor med. Han klantade bort fyra straffar just idag, alltså en dag senare än landslaget.


Ja, du förstår säkert vem jag pratar om. Det är förstås min klantiga husse. Tänk själv; fyra straffar på raken.
Straffmissarna började redan i morse och sedan har det bara rullat på till skrivande stund.

Hej så länge
Sverker

Leg. ostraffad

STRAFF 2 ”Sluta med en gång att äta harpluttar. Fortsätter du, så blir det ingen frukost. Du är äcklig!” Jag fortsatte min abrupt avbrutna harpluttsmåltid, och fick sedermera en hyfsat god frukost. Missat straff.

SRAFF 3 Husse höll på att leka med sin bil (=smutsa ner sina händer med gammal olja och göra ett sår på fingret, där det blöder mycket). ”Sverker! SVERKER VAR ÄR DU?” Turligt nog så hörde jag inte, men sedan kom han. ”Du får inte gå ut på vägen. Nu kopplar jag dig!” Oturligt nog för husse, hade han inget koppel med sig. Jag kunde gå ut på vägen igen. Missat straff.

STRAFF 4 Jag placerades från vägen till bilen. ”Du rör inte mitt godis, Sverker. Då får du inget godis när vi kommer in!” Husses godis var gott och jag fick godis när vi kom in igen. Missat straff.

2 kommentarer:

  1. Det var en lyckad dag för Sverker m a o!

    SvaraRadera
  2. Det får man nog säga. I eftermiddags tog husse med sig kopplet när vi var i stan. Inte bra.

    SvaraRadera