28 juni 2013

Nya vänner och gamla bilder

FINBESÖK Här har du tre stycken som är extra fina. Varför då, undrar du säkert. Jo, jag är en västgötaspets (med stamtavla) och både Jan och hans syster Lilli-Ann kommer också från Västergötland. Dessutom är de släkt med husse, vilket framgår av den stamtavla som Jan har gjort.

Som jag berättade redan igår väntade vi finbesök från kronan av Sveriges landskap; Västergötland. Husses farfars fru var en äkta västgöte, så min farfar (eller husses pappa), var halvvästgöte. Alltså lite blandras sådär.

I vilket fall hade vi väldigt trevligt, frånsett att jag blev lämnad ensam hemma när övriga åkte in till stan och åt lunch. Ingen fördisk där alltså.
Å andra sidan fick jag lite fördisk sedan, vilket ju var bra.
Under tiden som de satt och tittade på gamla bilder, blev jag klappad då och då, vilket uppskattas.
Tiden gick fort och rätt var det var så åkte Lilli-Ann och Jan iväg. Jag förstår att de längtar till Västergötland.
Men idag kommer någon annan. Gissa vem?

Hej så länge
Sverker

Leg. äkta västgöte

BACKELUND Min farfar hade en mormor och en morfar. De hette Mathilda och Carl, och det är de som är på bilden. Dessutom är det en okänd gosse (som säkert var känd då). Gården heter Backelund, och där bodde de. Jag vet inte heller vad hundarna heter, men det hade säkert varit roligt att leka med dem.

JÄTTEÄLG Om du trycker på bilden, så kan du säkert läsa texten. Helfrid är syster till husses farmor.

FEST Här skulle man ha varit med. Se så mycket folk! Kan du tänka dig hur många tallrikar det hade blivit att fördiska för mig?

HEJ Så var det dags för Lilli-Ann och Jan att åka hem till Västergötland. Husse och jag tackar för besöket och hälsar dem välkomna tillbaka.

2 kommentarer:

  1. Jag gissar på att det är Agnes som kommer hem/E-beth

    SvaraRadera