25 februari 2013

Ska vi hoppas att detta är vårsolen

VÅRSOL ”Märker du hur solen värmer, Sverker”. Det var husse som frågade mig när vi var ute och gick alldeles nyss. Jo, det stämde nog, men jag tyckte den var mer bländande.

Om solen skiner är det ganska skönt att gå ut och promenera. Jag märker att det snart är vår. Det är inte utan att solens varma strålar värmer upp min päls.

Snart är det dags för små vita blommor att komma upp. Då är det också dags för mig att göra mig av med min varma vinterpäls. Husse blir alltid så glad då. Han älskar att dammsuga, nämligen.
Bara snön smälter undan på mitt ryktbord, som står utomhus, så kan jag nog se fram emot att bli kammad också. Bara jag slipper att bli duschad.
I vilket fall som helst, så var det riktigt skönt att ta en promenad i solen idag. Till och med husse, som är en kruka på alla sätt och vis, uppskattade promenaden.

Hej så länge
Sverker

Leg. vårsolspromenerare

VÄRMELAMPA Så här ser vårsolen ut om man tittar mellan mina björkar. Har du några björkar, så du också kan titta på vårsolen? Prova det i så fall. Det är ganska skönt, för den värmer upp pälsen på dig.

SLÖSERI De små lamporna till utomhusbelysningen går på klocka. Det märks nu att det blir ljusare och ljusare, för de lyser när det är dagsljus. Det skulle de inte göra om inte husse var så slö så att han inte orkar ställa om klockströmbrytaren.

4 kommentarer:

  1. Ja, du Sverker. Visst är det skönt när solen tittar fram och värmer upp våra frusna själar. Ser att du har snö fortfarande. Här i Varberg är det faktiskt snöfritt (för tillfället i alla fall)och matte tycker det är så bra. Dels slipper hon skotta, för hon är allt lite lat och så är det ju mycket lättare att gå när vi tar våra promenader./Lotus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, jag har varit i Varberg, så jag vet att det inte finns snö där. Det var på sommaren för flera, flera år sedan.

      Radera
  2. Jag har en björk, men solen lyser inte i den för det är natten nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det finns en full måne, men den värmer inte alls.

      Radera