16 december 2012

Sanning eller fyrfaldig lögn?

AMSTERDAM Solen hade redan gått upp. Det ser man på kanalerna som blänkte i den klara morgonsolen, som gömde sig bakom täta moln.

Husse ljuger som en fransk katt. Han påstår att han såg tre soluppgångar när han flög till Seattle.

Nu vet ju både du och jag att solen går upp på morgonen och ner på kvällen. Så har det alltid varit och så kommer det förbli.
Som bevis skickade min lögnaktiga husse med bilder. Nu vet jag att han är ganska händig i Photoshop, så tro aldrig på hans bilder. Men jag visar bilder och bildtexterna är hans.
En bild från husse, ljuger mer än tusen ord.
Hej så länge
Sverker

Leg. lögnförmedlare

ISLAND Timmar senare passerade jag och flygplanet Island. Där tyckte solen att det var dags för islänningarna att få lite sol, så den gick just upp.

GRÖNLAND Även grönlänningarna var i behov av lite ljus, så solen beslöt att belysa den gröna ön just som vi passerade. Jag tyckte dock att det mest såg vitt ut. Det är kanske de som bor där som är gröna av avund, för att de inte har en västgötaspets.

KANADA Så var det då dags för kanadensarna att bli lite upplysta. Det kan de säkert behöva, då det såg ganska gråtråkigt ut där.

SEATTLE I Seattle sken solen, i alla fall emellan molnen. Fast flyfältet låg i en präktig dimma. Fast när jag landat där kom ljuset till hela stan, även om inte solen lyste.

2 kommentarer:

  1. Hm, hittar inga badbilder idag heller! Tror bestämt att husse slirat på tangenterna igen. Hursomhelst hoppas jag att du ska ha det bra hos din resursfamilj tillsammans med trasselsudden (som jag förresten tycker är en riktig sötnos, och att husse ska få en härlig jul i Seattle.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Husse trött. Trasselsudden är inte här, men han har varit. Det är illa nog.

      Radera