27 november 2012

Idag skriver jag en kraftig dementi

SKÄLLER Det är inte utan att jag idag känner mig frestad att skälla rejält på dem som sprider ryktet att det skulle vara jag som förekom i tidningen. Det är absolut inte mig som det handlar om. Basta!

Illvilliga personer (=Lucy) låter göra gällande att det stod om mig i tidningen. Visserligen kan Lucy avundsjukt betrakta att jag är i tidningar lite då och då, men denna gången handlar det inte om mig.

Här och nu vill jag framföra att jag aldrig skäller, så gott som. Västgötaspetsar skäller bara när det är befogat och aldrig i onödan. Den som påstår något annat ska jag skälla ut ordentligt.
Har du hört ett manligt och respektingivande skall från mitt hus eller tomt någon gång, så är det säkert jag som är upphovsman till det. Men kom ihåg, jag skäller bara när det är synnerligen angeläget.
Tycker du däremot att det skäller i onödan från huset eller när husse kör gräsklipparen, så är det inte jag. Antagligen är det någon annan som också bor i mitt hus. Jag skvallrar inte vem det är, men det är inte husse och hon kommer från Frankrike.
Hej så länge
Sverker

Leg. knäpptyst

ARTIKEL Att denna notis skulle handla om mig är bara elakt förtal från en katt. Det har säkert inte ens hänt här. Alla mina grannar blir förtjusta över mina välljudande toner, om jag i undantagsfall skulle skälla till lite.

SKYLDIG Om händelserna i artikeln, mot all förmodan skulle handla om där jag bor, så är det inte jag som är skyldig. Nej, den som skäller här klättrar gärna upp i ett träd och sitter där och spanar och skäller på allt och alla. Jag tänker verkligen inte föra till torgs vem det är (=Lucy). Det är inte jag här som sprider illvilliga rykten. Sådan är inte jag. Min mun är förseglad!

2 kommentarer:

  1. Men Sverker då, har du inte tagit lite för mycket intryck av järnrörsgängets dementerande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte då. Här finns inga bevis. Dessutom är det allmänt känt att franska kattor är väldigt skäliga av sig. Men å andra sidan är det aldrig någon som har skällt här.

      Radera