17 oktober 2012

Solen har gått ner för en mycket god vän

SOLNEDGÅNG Den här bilden togs bara 100 meter från där Catte bodde. Det var när husse och jag var där för knappt ett år sedan.

Igår vann cancern över en av våra allra bästa vänner Catte. Husse har känt henne och hennes Göran i många, många år. De har sett sina barn födas och växa upp och delat vardagens glädje, men även bekymmer under alla år.
Visserligen bodde Catte långt bort, men i våra tankar var hon och hennes familj alltid nära. Det är så med vänner.
Jag kom ju in lite senare, men blev direkt en extra viktig vän för Catte. Det var det som var Catte. Vi var alla extra viktiga vänner för henne.
Även om detta är en sorgens dag, så är minnena av Catte bara roliga. Det var alltid roligt att komma dit och det var roligt när Catte och hennes Göran kom till oss.
Idag går mina tankar till hennes familj Göran, Alfred och Lovisa.

Hej så länge
Sverker

VÄNNER Göran och Catte och Sverker, tre extra goda vänner. Jag och husse var på besök. Vi brukade hälsa på varandra minst en gång per år. Ibland blev det oftare. Vi hade alltid väldigt roligt och många fina minnen har vi fått genom åren.

FEST Du kan inte ana var bra det var för mig att vara med när det var fest i Storstugan. Inte nog med trevligt sällskap och extragod fördisk, jag fick alltid provsmaka innan måltiden också.

5 kommentarer:

 1. So sorry - but you are right - think about the happy times.

  SvaraRadera
 2. Det var väldigt tråkigt att höra Sverker. Du får krypa upp hos husse och så får ni tänka på de glada minnena ni har av Catte.

  SvaraRadera
 3. Sverker du är en underbar vän, jag skall försöka att lära mig att göra korvtårta, även om jag sannolikt inte klarar att nå Cattes klass, tack för dina fina ord om min älskade Catte.

  SvaraRadera
 4. Som du skriver Sverker var alla lite extra viktiga bför mamma, vare sig man var människa eller hund (tom katter var viktiga).

  Tack för dina fina ord. Ge husse en extra slick från mig och Vilja.

  SvaraRadera