29 juni 2012

Ibland kan tjejer vara svårfångade

SVÅRNÅDD Det var inte lätt att komma intill Freja. Hon fuskade till och med genom att hoppa upp på saker jag inte hade lust att hoppa upp på. Och om jag bara ack så lite luktade henne i stjärten, så sa hon ifrån. Vad har tikar bakar till, om man inte ska lukta på dem?

Igår var vi i Linköping och hälsade på Lina och Christer. Husse gjorde det vill säga. Jag hälsade på Freja. Henne hade jag inte träffat förut, men det var en angenäm bekantskap. Frånsett att hon spelade svårfångad. För det kan väl inte vara så att hon menar allvar när hon säger nej till en västgötaspets?

Husse har känt Lina och Christer de senaste 25 åren eller så. För länge sedan var Lina min Davids fiollärare. Det var när han bodde hos husse och Lina och Christer i Tranås.
Lina spelade på farfars begravning. Hon spelar så otroligt fint. Agnes tyckte inte att det var riktigt bra för ”Det är så vackert när Lina spelar, så man börjar gråta i alla fall”.
Freja och jag var ute och gick en promenad och sedan var det fika i trädgården med goda kakor för alla utom Freja och Sverker. Orättvist!
Freja gick och tjuvåt jordgubbar, fastän hon inte fick.

Hej så länge
Sverker

Leg. tikälskare


TRIO Christer, Freja och jag i trädgården. Jag höll mig lite på avstånd, för Freja sade till mig det om jag kom för nära. Men jag tror att hon bara skojade med mig.

LINA Så här ser Lina ut. Hon är jätteduktig på fiol och har minsann spelat både här och där i världen. Hon spelade både på farmor och farfars begravningar. Dessutom är hon jättesnäll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar