1 maj 2012

Min påtvingade svältkur fick fart på fransmännen

SYMPATIPROTEST Toulouseborna kunde inte stillatigande veta att jag svälter hos min resursfamilj. De lockades ut på gatorna för att ropa ut sin sympati mot mitt lidande i mitt hemland.

Som du kanske kom ihåg, så mätte min resursmatte mina muskler. Dessvärre missuppfattade jag hennes avsikter. Hon tyckte att jag var för kraftig, och beslöt på stående fot att jag bör svältas. Kan man få för mycket muskler?

Alltnog. Husse berättade om min torftiga kost för min Agnes, som bor i Toulouse. Hon berättade om den skamliga behandlingen jag utsätts för till sina vänner. De berättade för sina vänner, som berättade det för … Ja, du fattar själv.
Idag den första maj hade invånarna i Toulouse gått man ur huse för att sympatisera med mig och protestera mot den behandling min resursfamilj utsätter mig för.
Det är bäst att de ändrar min mathållning med en gång. Toulousborna vet var min resursfamilj bor.

Hej så länge
Sverker

Leg. svältande västgötaspets


SVÄLTKOST Detta är alldeles för lite mat för en vältränad västgötaspets. Jag kanske överdriver lite – jag får nog bara två kulor. Dessutom får jag inte fördiska hos min resursfamilj.

NORMALPORTION Så här mycket korv minst två gånger om dan är precis vad en västgötaspets kräver för att vara i god form. Helst ska portionen toppas med 6–11 köttbullar.

EFTERRÄTT En eller sju bullar till efterrätt är också vad som skulle behövas. Naturligtvis kan de ersättas med glass eller chokladpudding. Även blodpudding är smaskens som efterrätt.

VÄLBYGD Bara muskler inte ett uns fett hittas på min välbygda kropp. Ser inte du också att ett sådant här muskelpaket kräver ordentligt med proteinrik föda? Plus lite tårta eller något annat sött.

SOLIDARITET Förena dig med denna franska flicka. Att vifta med en röd flagga på första maj betyder "MER MAT TILL SVERKER!" Gå du och gör sammalunda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar