29 april 2012

Ett motvilligt grattis till husse

BÄST Bilden är suddig, men du ser lite hur husse tog sig ut innan hans förfall var totalt. Det är av ren hänsyn till honom att jag endast visar denna bild på hans födelsedag..

Idag fyller min husse år. Då känner jag mig tvungen att gratulera honom, fastän han har åkt till Frankrike för att hälsa på min Agnes och hennes fula katt. Av ren hänsyn till honom, tänker jag inte tala om hur förskräckligt gammal (=68 år) han är.
Men GRATTIS TILL HUSSE PÅ HANS FÖDELSEDAG!


Hej så länge
Sverker

Leg. gratulant

Vill du läsa mer om husse och framför allt mig, så ska du köpa Hemmets Veckotidning nummer 19, som kommer nu i dagarna.


Exempel på sanna nytagna bilder som jag, på grund av min godhet, aldrig skulle visa dig på husses födelsedag




VILDMANNEN Så här kan det bli när Agnes flyttar till Frankrike och husse är så snål som han är. Det är Agnes som brukar klippa husse. Tror du att jag skäms när jag är ute och går med honom på stan?

NORMALTILLSTÅND Jag har en osedvanligt slö husse. Den här bilden hittade husse i sin iPhone. Det var Emily, husses barnbarn, som tog den påpassligt. Tänk att åka ända till Seattle, bara för att sitta och sova!

ÖNSKETÄNKANDE Det är så här husse ser sig själv. En riktigt Indiana Jones ute på äventyr, i detta fall på ett högt berg 2000 meter upp. I själva verket är han en slö och fet soffpotatis. Höga berg gör sig bäst på teve, brukar husse säga. Det är Emily som tog denna bild också.

TJUSIGT Här kan du se något vacker i alla fall. Det är jag. Så här ter det sig när jag gör min blogg. Husse tjänstgör som min sekreterare, men jag måste ju kontrollera allt han gör.

6 kommentarer:

  1. Grattis till Sverkers husse på hans födelsedag!!
    Visst ser han lite slö ut på vissa bilder men ingen fossil direkt :)
    /Wi o Lu

    SvaraRadera
  2. Fossil är han inte än, men han är på god väg.

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till din husse Sverker! Riktig snygging! Jag tänker då närmast på den översta bilden! Ha en riktigt härlig födelsedag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det var ju sådär 48 år sedan den bilden togs.

      Radera
  4. Stort Grattis till din Husse! Visst är han stilig och charmig kille. Så kan han ju även vara en utmärkt tomte!! Tårtan ser ju verkligen god ut. Ni får fira med tårta igen, när husse kommer hem1/ Lotus

    SvaraRadera
  5. Är man inte hemma, så får man inte smaka på tårtan. Så är det – har jag bestämt. Som tomte är han ganska kass, för jag får alldeles för lite julklappar.

    SvaraRadera