10 april 2012

Påsken bara svischade förbi

ÖVERLJUDSHÄXA Så här såg Agnes ut när hon kom svepande på sin kvast. Som du förstår hade inte jag fått henne än, det är därför det åker med ett konstigt djur därbak. Husse skulle ha den här gamla bilden på påskafton, men han hittade den först idag.

Ja, då var den påsken slut. Jag tycker det borde vara lite fler påskaftnar varje år, så jag kunde få lite flera påskägg. Men så var det inte i år heller. Fast jag kan ju faktiskt hoppas. Idag ska jag visa vad jag inte fick.

När det är påsk ska alla hussar och mattor äta massor. Som vid jul, fast mindre. Normalt sett brukar överflödet spilla över lite till alla som heter Sverker, men i år var det inte mycket. Egon och jag fick väl en korvbit och en köttbulle var. Det är ungefär som att fylla havet med en tesked.
Om du blir sugen, när du ser på bilderna, så förstår du hur jag hade det. Då måste du också ta med i beräkningen att du inte känner doften.
Hela påsken var mest ett lidande. Tur att Per var här.

Hej så länge
Sverker

Leg. hungrig


SMASKENS Det här inte utan att det hade suttit fint för en Sverker. Kanske inte direkta favoriter, men mycket godare än den torra hundmaten jag brukar få hålla tillgodo med.

HUNDMAT Så här ska det se ut om man pratar hundmat. Korv, köttbullar och Jansson. Det hade passat perfekt till Egon och mig, bara jag hade fått mer än han.

FEL Här ser du själv hur fel det var på påskafton. En tallrik till resursmatte, en tallrik till resurshusse, en tallrik till min Per och en tallrik till husse. Men var finns tallrikarna till Egon och Sverker. Ingenstans skulle jag vilja säga. Detta är fel. Så fel!

ELÄNDE Detta är dagens bistra verklighet. Det enda jag kan få tillräckligt av är vatten utomhus. Tänk dig rubriken: ”Svältande västgötaspets tvingas släcka törsten i smutsig vattenpöl”. Tur att ingen kvällstidning får tag på det här.

2 kommentarer:

  1. Låter alldeles förfärligt, Sverker!! Men det kanske blev en del fördisk i alla fall. Eller slickade husse och din resursfamilj tallrikarna själva?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite, lite fördisk blev det allt. Per tog en prinskorv, som han sedan glömde på sin tallrik. Det var tur.

      Radera