3 april 2012

Det är en stor jubeldag i morgon

MORGONHURRA I morgon ska det hurras för min kompis, eftersom han fyller 15 år. Jag tänker inte tala om vem det är, så det är därför jag har maskerat honom på bilden, så du inte ska veta.

I morgon är det en av årets största högtider. Dock inte den största, för den infaller på min födelsedag den 9 juni. (Det är brukligt att ge presenter på födelsedagar, tänk på det.)

Vem kan det då vara som fyller år undrar du. Det tänker jag inte tala om, men i morgon har du chans att kunna se det på min blogg. Jag kommer att avslöja allt!
Men jag kan tala om att det är min allra bästa kompis. Hans namn börjar på E och slutar på n. Sen finns det två hemliga bokstäver emellan (=g och o).
Hur firar man om man fyller 15 år? Ja, det får du se bara du kan ge dig till tåls en dag.
Om du har listat ut vem det är, så skvallra inte för honom att jag ska åka till honom och uppvakta!

Hej så länge
Sverker

Leg. gratulant i vardande


BÄST Det här är en av de bästa bilderna av min för dagen hemliga kompis. Varför bilden är så bra? Fattar du inte det? Jo, det är ju för att jag syns så bra på den!

3 kommentarer:

  1. Nu får Du försöka komma ihåg en sak Sverker, att när det är födelsedag så är det den som fyller som skall ha mest uppmärksamhet - inte gästen - inte ens om han heter Sverker./E-beth

    SvaraRadera
  2. Nja, i princip ja. Men det finns ju undantag. Jag ska alltid ha mest uppmärksamhet. I raden efter mig kan ordningen skifta. I morgon, till exempel, kommer E-n tvåa – efter mig.

    SvaraRadera
  3. Man kan bara älska Sverker/E-beth

    SvaraRadera