31 januari 2011

Hurusom jag pissade på frälsaren

Då var en hel månad med min egen blogg avklarad. Jubileum idag. Men jag behöver fler läsare. HJÄLP MIG. Jag ligger bara på plats 19 bland djurbloggare. I skrivande stund har min sida bara 1775 klick och cirka 200 läsare.

Jag kissar på Jesus. Matte tyckte inte det var en bra idé, men det berodde bara på att hon var rädd att någon skulle se det. Hon är så orolig över vad andra ska tycka. Husse brydde sig inte om det.

– Vad ska vi skriva om nu då?, frågade husse mig. Resan är ju klar. Han såg mer nollställd ut än vanligt.
– Vi bläddrar bland gamla minnesvärda bilder, som inte kom med i den extremt (väldigt mycket, sådär) läsvärda berättelsen om min första husbilsresa.
– Vilken bra idé Sverker, replikerade (=svarade) husse som med ens såg gladare ut. Vad ska vi börja med?
– Vi tar den syndigaste bilden, sa jag och viftade förväntansfullt på svansen.

En vanlig promenad
Så här var det. I franska städer tar man sig en liten promenad då och då. Det gör man i svenska och tyska städer också. I dessa städer finns det alltid stolpar, som jag ännu inte har markerat. Så också i den staden jag ska berätta lite om.

Vi var som sagt ute och gick. Vi var i utkanten av den lilla staden. Det blev glesare och glesare mellan stolparna. Men se där! En stolpe. Jag ställer mig genast i position 1 (bakre högra benet lätt upplyft), och gör en ganska noggrann markering. (=kissar mycket). Då hör jag matte, som med viss skärpa i rösten tilltalar husse.
– Men för h-vete, ska du låta hundj-veln pissa på krucifixet, sade matte med sin grova lingvistiska kod (=ordval som används av obildade personer).
– Du kommer f-n i mig få påven på dig, tillade hon skarpt och spände ögonen i husse. Han lät sig dock icke därav bekommas, utan replikerade (=svarade) flegmatiskt (=slött).
– En husse som låter sin hund pissa på Jesus, skiter i påven.
Så var den saken avklarad, och jag äger ett krucifix i Frankrike.

Hej så länge
Sverker

Leg. hädare




Mitt eget markerade krucifix, som finns i Frankrike.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar