25 december 2014

Kattproblemen i Mantorp måste få en lösning

ASOCIAL Så fort Lucy hade fått sin julklapp, så drog hon iväg med den. Hon återfanns i garderoben i arbetsrummet. Högt upp på en hylla, där låg hon och gosade med sim kattmyntfyllda mus.

Det finns alldeles för många katter i Mantorp. Det borde räcka med den franska kattan Lucy. Hon är nog, men vad värre är det finns flera.
Bland annat finns det en orange katt, som kommer till min Per och äter varje dag.


Min Per är väldigt snäll. Det vet du ju redan. Fast att han är så snäll, så att han låter oranga katter komma in och äta, det är att ta snällheten för långt. Speciellt i detta fall, då den främmande katten inte uppförde sig civiliserat.
Då är Lucy mycket bättre. Visserligen umgicks hon inte med mig så mycket. Hon tog sin amerikanska onödigt dyra julklapp och gick upp och lade sig i en garderob. Där låg hon och gosade med sin tygmus hon fick av mig.
Hur min julafton var, ska jag återkomma till efter jag smält alla intryck och all mat.
En sak lärde jag mig av den orange katten: Om sådana katter står med tjock svans och krokig rygg och dessutom fräser, så vill de inte bli slickade. Gör man det kan man få ett slag på nosen. Det gör lite ont.

Hej så länge
Sverker

Leg. kattspecialist

VARNING Släpp inte in sådana här katter. De äter upp din mat och de går inte att lita på. Dessutom slåss de gärna.

LÄRDOM Står en orange katt så här, med uppskjuten rygg, tjock svans och dessutom fräser. Då vill de inte ha en puss på munnen. Jag skulle bara vara snäll. Istället fick jag en rak höger på min nos. Då skällde jag.

2 kommentarer:

  1. Nääää usch vilken dum katt, stackars dig!!!! ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man ska nog inte vara snäll mot katter. I alla fall inte om katten är orange och halvvildkatt från Mantorp.

      Radera