18 december 2014

Expedition ”Rädda Agnes” har ryckt ut

UTRYCKNING Expeditionen för att rädda hem min Agnes till jul har nu lämnat Tranås. Annars blir min Agnes fast i Uppsala över jul och det vill man ju inte. (OBS Arkivbild. Personen på bilden har med artikeln att göra.)

Nu måste min Agnes räddas från Akademiska sjukhuset. Hon har varit där hela natten och hon ska vara där en natt till. Säger de. Men för säkerhets skull har jag sänt ut en räddningsexpedition från Tranås.

Själv stannar jag hemma hos min resursfamilj och leder räddningen. Det är viktigt att det finns någon som kan ta ett kraftfullt befäl i en allvarlig krissituation. Det är inte utan viss tvekan som jag skickar iväg min husse. Helst hade jag sett att jag hade någon mera skickad för uppgiften.
Det viktigaste är dock att min Agnes kommer hem. Hon har nog julklappar till mig nämligen.
Som du säkert förstår måste jag koncentrera mig 100% på denna viktiga uppgift, så jag låter bloggen vila tills du kan få se ett nytaget foto på min Agnes och mig!

Hej så länge
Sverker

Leg. räddningsledare

BILD: Stackars Agnes
DUBBELPÅSE Ur bägge påsarna droppar det saker som så småningom hamnar i min Agnes arm.

BILD: Stackars Agnes
DUBBELNÅL Armen med två nålar i tillhör min Agnes. Hon har legat så hela natten och gör fortfarande så.

2 kommentarer:

  1. Usch för körtelfeber. Då känner man sig väldigt liten och behöver tas om hand. Och man är trött trött länge efteråt. Så ta väl hand om Agnes när hon kommer till dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte säkert att det är körtelfeber. Det är något konstigt. Penseln och dropp hela tiden.

      Radera