25 maj 2014

Känd västgötaspets mobbad i Uppsala

LUNCH Att det här ska föreställa lunch är svårt att se. Ser du någon mat? Vad du ser är en mobbad och hungrig västgötaspets. Fötterna till vänster tillhör Anders. Fötterna till höger är Agnes.

– Nu ska vi gå och äta lunch, sade Agnes.
Utmärkt, tänkte jag. Det är precis vad jag behöver nu. Jag har tappat lite vikt av min sjukdom, så jag måste försöka gå upp minst ett par kilo. Tycker jag.
Men hur gick det?


I början gick det utmärkt. Vi kom till ett ställe där det inte bara fanns växter, utan också mycket gott att äta. Jag tittade lystet på bakelserna. Men icke.
Husse fick mat. Agnes fick mat. Tora fick mat. Anders fick mat. Isabell fick mat. Sverker fick ingen mat. Jag var mobbad! Detta var förfärligt. Alla satt och åt och berömde maten. Under bordet satt en svulten västgötaspets och led i av värme och hunger.
När vi kom hem skulle Agnes plugga. Men det gjorde hon inte. Hon lade sig och läste en bok istället.
Jag lade mig för att sova en stund.

Hej så länge
Sverker

Leg. lurad

AFRIKA Du ser att Uppsala ligger i Afrika. Annars hade det inte funnits några palmer. Hade du varit här, så hade du känt att det nästan var 30 grader varmt i skuggan. Så det måste vara Afrika. Jag har dessutom päls, utom på magen, så värmen blir extra jobbig för mig.

OUPPNÅELIGT Ser det gott ut? Det tyckte jag också, men allt fanns bakom glas och jag fick inget. Absolut inget!

FROSSERI Det här åt min husse upp. Nästan allt. Fast i ärlighetens namn, så fick jag fördiska, men mycket var det inte.

PLUGGA När vi kom hem skulle vi plugga. Det blev dock inget av med det. Husse satte sig vid sin dator. Agnes lade sig i sin säng och läste den roliga boken Rättegångar. Jag passade på att ta mig en lur.

2 kommentarer:

  1. Stackars Sverker jag tycker du borde ta ett allvarligt samtal med ditt djuridiska ombud, jag tycker inte riktigt hon sköter sig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis. Istället för att slåss för mig på barrikaderna, roar hon sig med att läsa böcker.

      Radera