28 maj 2014

Det blev besök – men inte på sjukhuset

BESÖKARE Jag fick inte åka till sjukhuset igår. Istället kom det besök. Det är alltid roligt när det kommer folk. Igår till exempel kom Britt och Gunnar. De hade med sig presenter, men inte till mig.

Precis exakt när jag skulle kliva in i min bil så ringde husses telefon. Det var mitt sjukhus i Jönköping som ringde. De talade om att min doktor var sjuk, så han kunde inte ta några cellprover. Annars har ju jag redan provat cellerna på sjukhuset. Istället kom Britt och Gunnar. Det var roligare.

Gunnar är väldigt snäll. Men Britt, hon är extra väldigt snäll. Hon matar mig till och med när hon äter. Det tycker jag är väldigt vänligt och efterföljansvärt. En god sed som fler borde anamma. Evan och Emily brukade också ge mig mat när de var här. Farfar tappade alltid mat.
Britt och Gunnar var lekkamrater till husse när han var liten och bodde i Mariefred. Det var förra årtusendet som de gjorde den staden osäker.
Nu är de säkert lugnare, får man hoppas. Jag var också busigare när jag var liten.
Jag fick massor med fördisk. Både huvudrätt och efterrätt. Det var en tårta som husse och jag hade gjort.
Fast det tråkiga var att de inte stannade så länge. De skulle vidare till Båstad. Antagligen skulle de spela tennis.

Hej så länge
Sverker

Leg. värd

Gå till husse. Gunnar ville inte köra över mig, vilket är förståndigt. Han kanske inte vet att jag har trafikvett. Han tyckte att jag skulle gå till husse.

TRÅKIGT Det är inte roligt att vinka av folk. Nu blev jag åter hänvisad till min husse, som tvingar i mig äcklig medicin och bara ger mig snålt tilltagna fördiskar. Gäster är roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar